fotboll

Fan vad halmstad suger ! Det hade ju varit bra för malmö om halmstad hade tagit helsingborg :( aja malmö är bäst och de kommer fixa det ändå.

dagens shopping

Hemma från dagens shopping. Hitta de typ inget som vanligt :( varför är det alltid så? att när man väl inte har råd att shoppa då hittar man saker man vill ha hela tiden. Men aldrig annars.

Blev iallafall

ett par billiga skor från Hm 129 kr


skärp från gina 99 kr


bas linne från Hm 69 kr


en parfym från kicks 350 kr

Sen så blev det en julklapp till lillebror som inte var alls så billig. Snart blir det att dra till halmstad och kolla på fotboll. Kommer bli både kyligt och trevligt ;)

haha

Körde en snabb test sminkning förskojsskull ;)


snacka om att bjuda på sig själv ;)

snart dags för familje middag ;)

Hem kommen från gymmet :) tror det blir ett litet pass senare också. Var as gött med en solning efteråt med. Nu väntar jag på att mamma och joachim ska komma hem så vi kan äta -.- sen blir det att våldgästa linnea och tvinga med henne på en promenad ;)


jävlar vilken knubbis jag ser ut som i ansiktet

Längtar till imon asså. Var sjukt längesen jag var i gbg känns de som. Och shoppa behöver jag verkligen hehe (A) Kommer säkert bli en super dag med min älskling Linnea <3

Scream

Orkade inte dra till sebbe igår. Varken jag eller linnea mådde något vidare, så det blev att vi tog det lugnt hemma i soffan. Vi kollade scream som gick på 5an igår. Den var faktiskt väldigt bra. Huvudpersonens pojkvän eller mördaren kan man ju också säga:p var ju inte lite snygg heller. Både jag och linnea satt här och dräglade ;)

Idag ska jag träna och sola hade jag tänkt mig. Får se vad mer som händer.


Kolle lilla kolle

Borde egentligen försöka sova för är trött som ett as, men de är ju inte de lättaste. När man har en stor snarkandes lillebror i rummet, suck ! Imon måste jag gå upp tidigt. ska både hinna träna, duscha kropp,hår och så raka mig, äta frukost, packa för simningen och vill ju också hinna kolla lite på vakna med the voice.

Till helgen ska det bli en riktig familje middag med kalkon och sånt hehe. Sen så har sebbe halloween fest, mycket skojigt. Ska hinna med en tripp till Göteborg med min kära underbara mamma. Där ska det shoppas kläder hoppas jag (A) och så måste jag ju ta en sväng in på butriks för att se om de har något roligt och bra halloween smink :D


haha !

hanlederna

Aj är helt öm i handlederna :( har polerat en hel bil i dag, och de är ju inte lite jobbigt. Men bra blev det hehe ;) Trött och sugen på något just nu. Gymmat fick jag ju fan inte gjort idag. Somna runt halv sex och vaknade upp vid åtta -.- får göra lite övningar hemma istället. Just nu känner jag mig som världens största. Lika bra att sätta igång direkt...

Vi kan le. Det är ett uttryck för känslor

Frustration, ångest. Nej är trött på sånt. Kan det inte bara lämna mig.

Kylan blev min vän. Min ursäkt att gömma mig igen.

Utvecklingsamtalet gick på en kvart. Fanns inte så mkt att säga. Allt gick bra. Imon ska jag träffa Frida, vi ska planera halloween festen vi ska ha med klassen. Det ska iallafall bli roligt! Ska nog sätta mig lite och kolla upp saker till det. Hoppas de kan få mig på andra tankar.


bild från 7an. Frida min älskling <3. Känns som allt var lättare då



Tidnings texter

Tänkte visa upp lite små resultat hur mina svenska texter blev. Roligt va ? ;)





Och ja det är meningen att ni inte riktigt ska se vad det står:p ville mer visa hur dom ser ut. Det är kul att man andå kan göra arbetena fina och det blir ju mycket roligare när man gör dom som jag tex har gjort då i pages.

gäsp

Sitter här nybadad, in myst i en stor gosig morgonrock (A)
Puhh jag och linus slet nästan som djur idag haha ;) Ne men vi hade det jävligt roligt. Snackade som fan och de är ju aldrig fel. Mitt step/styrke pass som jag går på varje måndag var inställt idag :( tråkigt ! Men det fick bli ett vanligt gym pass istället, inte fel det heller:) och efteråt blev det en power runda med lilla mor.

Imon är det utvecklingssamtal och jag är nervös, brukar inte vara det....läskigt.

prao

Nu är det en vecka med prao som står på schemat. Klockan nio i morgon bitti ska jag möte upp Linus vid pressbyrån, för att sen bege sig iväg hem till pappa. Där bli det att jobba ute i kylan. Lägga tak är vad det blir. Men på tisdag kör vi igång med att pillar med bilar (inom hus som tur är) fan vinter ute ju!

Får väl se om jag kommer upp vid fem som jag vill, får inte hoppas för mkt asså:p för sova vill jag inte göra än ;)




pepparkakor





Idag har jag och linnea bakat:) pepparkakorna blev ju såklart riktigt grymma!

pepparkakas deg

Nu ska jag ner till gekås och köpa pepparkaks deg (A) min kära lillebror sa till mig igår att de äntligen har fått in det. Men med de cp långa köerna som var igår så blev det ingen då :( men idag verkar det vara lugnt med folk. Senare idag blir det träning(massor), städning måste jag också hinna med(usch vad de ser ut) och tillsista måste jag göra lite tråkiga skolgrejer.

Nu kommer linnea snart så måste skynda mig, bye ;)

tiden går

Händer kanske något ändå denna kväll. Pontus och Danne kanske tittar förbi :D Inte träffat pontus sen i början av augusti så det kan nog bli ytterst trevligt att se den pojken igen. Min lilla älskling Linnea verkade också må bättre så hon dyker nog upp här närsomhelt.


sexig bild haha ;) ne men måste ju visa hur man ser ut -dom kläderna då. Nu är det t-shirt och mjukis på (A)

Suck

Glömde ju helt att nämna att jag faktiskt fixade Vg på engelskaprovet, trodde verkligen inte att de skulle bli mer en g men grattis till mig är väl bara att säga ;) haha. Är något så jävla uttråkad. Linnea är har feber och vi som typ inte har träffats på en vecka känns ju inte speciellt roligt. Suck! Blir nog en ensam kväll. Nu ska jag hoppa i ett bad och göra mig lite fräch.


*Rubrik*

Snackade med klassen idag om vad dom tycker om att ha en halloween fest, alla verkade på så det blir ju toppen. Frida var sugen på att vara med och hålla i det så det är ju gött det också. Nu är det bara att bestämma vilken helg det säkert blir och vad man ska klä ut sig till hm....

Förresten var ju och gymmade innan och precis när jag ska gå, då kommer värsta snyggingen in:O det är så typiskt min otur asså haha ;) de är ju aldrig några fina killar där. De är väl egentligen bra, men just idag så hade de inte gjort något:p

Just nu är det mys framför tvn med syrran:) alltid lika trevligt. Senare vet jag inte vad som händer, blir en lugn kväll iallafall.


bild från dagen



Svenska

Reportarset är klart :D Filmrecensionen är klar :D Nu är det bara typ halva krönikan kvar :( usch och det är jobbigast...

lägger in början här på bloggen så ni kan få se.

krönika

Minns ni när man var liten. Då var din bästa vän allt. Det var bara du och den som existerade. Ni gjorde allt tillsammans och inget blev tråkigt. Dagarna i ända kunde ni hänga ihop, ni tyckte lika om allt och hade aldrig något problem med att veta vad ni skulle göra. Som den dagen då ni hade kommit först till den stora klätterställningen, då var det ni som bestämde. Ni var som kung över skolan. Eller dagen då alla andra barn på lekis hade velat göra allt lika dant som ni. Man var störst och alla såg upp till just dig.

 

Sen växte man upp allt blir inte inte så lätt längre. Saker den tycker är roligt, blir tråkigt för dig. Nej, man växer ifrån varandra. Det är ganska synd. Det är ju ändå den person du har dina flesta barndoms minnen med. Men vad finns det att göra åt det. Man hittar nya vänner. Ja, nya vänner som du har roligare ihop med. Personer som gillar att göra saker som du gillar. Men varför är det så egentligen ? Borde inte allt bara fortsätta som vanligt i alltid.

 



snö i oktober

Ligger i sängen tidigt. Är på något jävlulskt dåligt humör så minsta lilla skit grej gör mig riktigt förbannad, okej jag lugnar väl ner mig lika fort men de är ju ändå jobbigt...Imon är det fredag inte ens taggad inför det. Kommer väl säkert bli en riktigt tråkig helg. Sen är blir det en veckas prao som också känns som de kommer suga. Det ända bra är väl att det sen kommer ett väldigt efterlängtat höstlov. Sen väl tillbaka efter lovet börjar lucia träningen i skolan. Klart man måste vara med i luciatåget, fast jag är förstås mycket ful i lucia linne elr nattlinne elr vad nu folk kallar den fula så kallade vita klänningen lucian och alla tärnor bär. Får väl bli pepparkakas gubbe för mig eller något, haha ne men får väl se hur det hela slutar.
Snöade ju idag förrsten, gjorde det typ överallt verkar det som. Jag vill ha jul nu, jag vill gå och köpa julklappar, lyssna på julmusik och slå in packet, busa i snön och bara bli så där helt rosenröd om kinderna hehe :)

aja nu säger jag god natt. ska upp riktigt tidigt för jag måste verkligen hinna klart med alla svenska grejer som ska lämnas in i morgon

en bild från förra vintern

trött

Efter skolan blev det buss in till falkenberg till syrran som var på jobbet. Där blev det lite slingor för utväckten och sen drog vi iväg till badhuset. Där blev det 800 meter, sen blev det så tjockt med folk i bassängen så då orkade vi inte mer:p glömde helt och hållet bort att vi typ har 40 glosor till imorgon, blir att gå upp fem i mon och plugga på dem. För nu är jag trött och ska hoppa i säng.

resultat

sen klockan fem har jag varit uppe och de ända jag har gjort är att ätit frukos, slöseri att lägga en hel timme på det. Nu måste jag verkligen plugga!
Kollade precis på unikum vad man fick för resultat på matteprovet. Känner mig väl lite besviken på mig själv, men med den ansträgningen jag gav det borde jag ju faktiskt vara nöjd.



läk!

gaaahh mitt öra dödar mig. Två av mina hål vill fan aldrig läka :( snyft...de gör så ont.
Matte provet är gjort nu förrsten. Provet gick väl inte rent åt helvete, så får hoppas på de bästa.
Lill-svenne tittade förbi 20 minuter efter skolan, hans tjej skulle komma med bussen och det så hemskt trevliga regnet var ju inte så roligt att vänta i så då blev det ett liten besök hos mig.

Senare idag blir det att gå till gekås med mor min, gå på step/styrka på gymmet som vanligt, plugga till so provet som är imorgon, försöka skriva på min krönika och sen blir det 700 situps(gjort 300)

smile


Uppdatering från skolan. Har so, vilket betyder göra vad du vill på lektionen bara du får gjort de du måste. I mitt fall blev det grupp rum med Frida, kajsa och mari. Kajsa är nog den ända duktiga av oss som faktiskt pluggar...
Snart är de dags för no= norsk film om en oskuld liten flicka, spännande!

varför får jag mig själv att känna såhär

Varför ens ta upp kapitlet igen ? varför må dåligt över något jag redan mått dåligt över ? Du har funnits, du finns. Är det dags för dig att försvinna ?

har en passande bild till detta, men tror inte den skulle uppskattas...


tråkigt

Idag har verkligen varit en dålig dag. Inte för att något speciellt har hänt, men allt har varit så jävla tråkigt. Har typ sovit bort hela dagen och sen har jag bara varit ledsen och någon träning blev ju inte av heller. Jävla trött på att se ut som jag gör.
Imon är det ett fittig matte prov och just nu orkar jag verkligen inte bry mig mindre om hur de kommer gå. Trött på det mesta och önska något bra kunde hända för en gångs skull.

Jönköpings pojkar

Blev en ganska lyckad kväll igår ändå trotts allt. Dom två härliga killarna Adam och Viktor från Jkp tittade förbi :) Så natten spenderade vi med kort spel(adam förlorade) lite desperate housewives och lite smått annat bus.

inte den snyggast bilden på mig, men får väl bjuda på de (A)

ska bli smal !

Hemma från gymmet nu ! puuhh jag är trött, inte för att jag körde så jävla hårt kanske. Men pressade mig som fan med en sak. Grejen är ju den att jag bara går upp i vikt, börjar seröst få värsta magen. Vad hände med min härligt tränade mage ? Måste verkligen skärpa mig nu. Så nästa vecka börjar mitt hårda schema igen. Då är de slut med allt bröd och flingor som jag tyvärr har vart dålig på att hålla mig ifrån. Ris, pasta och potatis funkar bara fint. Då ska det också bli två hårda pass om dagen, inte några små kortisar :p

nu ska jag köra 800 situps, sen blir de en lång promenad med musik!


så läcker man kan vara efter ett tränings pass ;)

skola och dåligt engelska prov :(

Sitter i skolan , har precis gjort början på engelska provet. Usch säger jag bara, kommer inte bli något vg här inte. Får väl hålla tummarna att de ens blir ett g

min mössa idag är förresten världens snyggaste! och mari är en riktig fining :)<3

huset för mig själv (A)

kom på att jag ju inte lagt upp på bloggen hur mitt enskilda foto blev

tog bara en snabb bild på kortet med photo booth . Charmigt värre intesant ?;)

Har ju huset för mig själv i helgen :D syrran är i London och softar och lilla mor drar ner till malmö som vanligt. Så på fredagen kommer andreas(snyggingen ni vet) och kanske någon vän till han. Självklart ska ju älskling Linna också komma hit så ska vi ha filmkväll! nice. Var ju egentligen så att min kära vän adam skulle komma ner, men tyvärr är vi båda för fattiga för detta( skänk pengar till bättre behövande?) haha :p På lördagen kanske mitt ex patrik ska ta sig ett titt förbi ullared för att hälsa på. Han bor ju i Jönsköping nu så vi träffas ju så sällan.

simning

oopps glömde visst av att jag har en blogg (A)

Vart hemma från skolan idag, hade feber på morgonen. Men senare mådde jag bättre så bestämde med syrran att vi skulle dra och simma. Jag har ju sån extrem bussfobi så tillsist blev de att jag var tvungen att tvinga med lillebror för jag ens skulle våga åka dit. På bussen var det proppfullt och jag blev as åk sjuk -.-
Väl framme i falkenberg drog hela syskonskaran till klitterbadet.
Kolle ville ju självklart ha pizza efteråt, fan vad jag ångrar att jag pressa i mig en fet kebab pizza. Blev att springa ner till gymmet som hade öppet en timme till direkt när jag kom hem....



Du förlorade min tillit när du släppte min hand </3

nuff..

Hemma från gymmet och de blev en liten solning också när jag ändå var nere:) Sjukt gött. De ända är ju bara att de är så dålig luft där så man svettas som en gris(A) (nuff nuff). Blev bara ett litet pass på 25 minuter så blir nog en sväng till senare. Ganska nice väder ute också, blir nog en promenad med massa musik skulle jag tro om några minuter.

Stod i cafét i skolan idag förresten, med kära lilla Evelina. Riktigt soft...


en bild från åttan på oss två :D


dagen har bestått av träning

Knäcken igår blev grym! de ända negativa var ju att man åt för många, så de kändes som jag skulle spy(A) Men idag är jag på gång igen. Började dagen med vakna med the voice och 500 situps. Senare blev det en härlig powerwalk på 7 km och massa musik. var nere på gymmet precis. Där blev det cykel 9 km och lite rygg träning. Ska ner senare igen för att gå på step/styrka passet med min lille mor. Philip och jag har tänkt jogga också, får hoppas jag hinner med det.



Två fantastiska bilder från skolan haha! som inte hör till inlägget alls, men dom är fina ;)

knäck

haha märks verkligen att jag och philip är släkt när båda sammadag har tänkt tanken på att göra knäck. Så ni kan ju bara gissa vad vi gör nu.

resultatet får ni reda på senare

karlsson på taket

Idag är det söndag. Men tänkte börja med att berätta om min lördag. Vaknade upp och drog till gekås med syrran. De var typ fem timmars kö in, tur så slipper man ju sånt när man har en syrra som har gekås kort (A) Vi kunde inte låta bli så där köpte vi karlsson på taket. Vadå de är faktiskt en klassiker. Innan de bar av där ifrån tog vi en liten solning också. Väl hemma igen, var de bara att hämta väskan och hoppa in i bilen och åka iväg till varberg. Vi skulle shoppa och äta lite. Blev ju tyvärr inte någon stor shopping direkt. Kom hem med en klänning, ett enkelt linne, lite armband och ett par örhänge(bilder kommer upp sen)
På kvällen hade jag huset för mig själv och då kom min lilla konfirmations kompis Isak haha. Vi glode film och åt godis:)

Söndagen då, jo inte så mkt roligt som har hänt direkt. Vaknade, åt frukos, kolla lite film. Drog sedan ut och gick 5km. Efter promenaden begavs de av ner till gymmet. Där blev det en lugn träning. Cyklade en mil och så blev de lite armar. Har inte hänt så mkt mer idag. Bara legat och degat typ.
Senare ikväll blir det en lång runda med philip och lite te drickning. Mysigt värre.

Nu ska jag smsa ellen för att se om den lilla ungen vill träffas för en liten pratstund.

så här såg man ut igår.

RSS 2.0