Ljuslyktor

Sista praktikdagen gjord! Bjöd alla på chockladmuffins och själv fick jag ett packet med tre små ljus lyktor :D


Skruva ner

Är ifart med att skruva ner hyllorna i mitt rum !


njuter

Nu ligger väl det flesta och njuter av att ha sportlov! själv har man sin sista vecka kvar på praktiken! Missade hela förra veckan pga att jag hade feber -.-! Känner mig helt död och ångesten är extrem, men vad ska man göra...


gött folk

Ååååhhh BB verkar ju tusen gånger bättre detta året :D Skönare folk helt klart ! Hatar hanna w som fan haha och diggar pernilla, eller vad hon hette :p veganen i nitar iallafall ;) Kommer sitta klistrad hela veckan helt klart !!
var beredd på det didrik ;)


Minns att förra året satt jag måndagen där på och glodde live på datan hela dagen ;) hade fått tag på en såndär gratislänk(NÖRD)

BB

Sitter i bilen påväg hem från Varberg. Taggar inför att big brother börjar ikväll :D hoppas de är lite sjukare människor med denna gången ;p...hoppas även på att det inte är halt hemma i Ullared! Tänkte nämligen försöka dra ut på en jogging runda innan bb börjar :) vi får la se.

Idag har jag och älskling förresten fem månader :D Älskar dig massor hjärtat mitt ! <3

En bild på älskling när vi precis hade lagat mumsig mat :p


tetriss

Sitter och nörd spelar tetris ! Blivit något enormt beroende asså....hatar egentligen det spelet, så fattar inte varför. Men nu sitter jag här och pausar till och med i paradise hotel norge (som jag också är helt beroende i) helt knas -.-

bara de jag ville berätta, hej !


bilden visar ju dock inte hur grym jag är ;) haha

Mumsar i mig

Sitter och mumsar i mig vol-au-vent med mamma, medans vi väntar på att melodifestivalen ska börja :D



Tack hjärtat

Fick en super fin navelpiercing av älskling när han var här i helgen :D



vet att mina pyjamasshorts är snygga :p

Lagom trött

Puuhh lagom trött ! Sitter på rast :) så jäkla trött efter det dubbla passen igår! Först dagis från 8-15:30 och sen jobbet från 16-21:40 -.- ...åh nu upp och jobba från 7:30-14:30 hehe :p

Fanns mkt gott att plocka fram i morse :p


Drar mig mot dagis


Super duper

Var super mysigt hos syrran igår :D blev väldigt nöjd med maten (A) om jag får säga det själv hehe :p känns helt okej att vara utan löshåret i tre veckor också....jag plockade även ut Dianas hår !

När jag plockar bort dallans hår och en bild på maten :p

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1810639/images/2012/pic_188408953.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1810639/images/2012/pic_188408984.jpg" class="image">


Kort


Bort med håret

Andra praktikdagen avklarad ! Puuhh vad trött man blir av allt barn skrik, bara surrar i skallen...
Sitter iallafall på bussen nu, ska in till Diana och plocka ut löshåret =/ nu blir man flintskallig ;) ....nä, tur att det inte är så farligt :p ska även överraska henne med lite mat! Har tagit med fläskfilé, sallad, beasås, zataiki och granatäpple...mumsigt värre :D får hoppas hon gillart ;)

Gamal bild på mig och dallan


När allt annat blir obetydligt



Lchf bröd nr 2

Jag blev ändå inte så nöjd med brödet jag bakade igår, så testade ett annat! Hade dock inte alls sakerna som stod i receptet, så tog lite vad jag hade och tycker om :)
Det här hade jag i:
5 ägg
2 msk grädde
Salt
1 tsk bakpulver
3 dl pofiber
Kardemumma <3
Hackade solroskärnor :D

Blev mkt mumsigare ! Dock inte som vanligt bröd, men man får lära sig :)


Så ja

Brödet ser typ ut som en jätte drömkaka, ni förstår vad jag menar ;p men gött blev det iallafall hehe! Pajen får vi vänta med spänning med tills ikväll, men hallon och rabarber är jäkligt gött ( det jag har stoppat i den ;) ) så känns som den inte kan misslyckas ;D

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1810639/images/2012/pic_187754606.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1810639/images/2012/pic_187754606.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1810639/images/2012/pic_187754807.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1810639/images/2012/pic_187754911.jpg" class="image">


Lchf bakning

Av extrem rastlöshet blev lösningen lite bakning ! Lite nyttigare sådan, såklart ;) blev lchf bröd och lchf paj, som vi kan sitta och mumsa på till melodifestivalen ikväll :)

Visar bilder när pajen är klar i ugnen ;)


På återseende

Sitter i en fullpackad bil påväg hemåt! Hejdå fjällen, jag hoppas på ett varmare år nästa gång....nu längtar jag hem! Till mamma, lillebror, storasyster och älsklingen didde. Har dock varit riktigt härligt att äntligen hunnit ha tid att hänga med min goa snutta Linnea :)


Usch !!

Krångel med bilderna i förra inlägget som vanligt...

Nu till saken. -22 minus grader idag! Fy ..



Galet

Känns galet att det kan vara så kallt! Idag har det ungefär varit totalt omöjligt att åka ....man har nästan börjat gråta för att man frysigt så mkt (A) och imorgon är sista åk dagen ....

Lite bilder från idag :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1810639/images/2012/pic_187446636.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1810639/images/2012/pic_187446808.jpg" class="image">


Stänger för tidigt

Tillbaka efter kvälls åkningen :D så jäkla mysigt ! Synd att dom bara har öppet till sex..... Inte alls lika kallt att åka på kvällen, sen slipper man även alla barn familjer ;)

Nu blir det myshäng i stugan, senare blir det en promenad, lite rumpövingar, sen funderar jag starkt på att bada bastu :p aja får se hur det blir :)


RSS 2.0