go natt

Linnea var här innan. Vi glodde på big brother, fan det kändes ju som det var mer reklam än program. Sen blev det x-games, man blir ju inte lite impand på alla killarna som gör sina gryma triks och skit. När hon drog blev det att kolla lite BB live, fast händer inte något direkt. Det tanterna hade någon jävla föreläsning om att det inte är bra och dricka, segt segt.

Jag är trött och har inget bättre för mig, så nu blir det nog att hoppa ner i sängen för min del ;)

Good night and sweet dreams!

haha duracell kanin fan vad fult !

Burr, attans vad kallt det är :( Oj så tiden går fort. Känns som jag inte gjort något alls. Men ändå har jag varit ganska duktig haha. Jag har städat för att det skulle vara fint nu när kära lilla mor kommer hem, jag har varit ute och gått en liten sväng i den hemska svenska kylan och så har jag faktiskt varit uppe hos pappa, två veckor sen jag träffa han sist. Så satt där runt en och en halv timme och pratade massa skit. Sen när jag skulle gå hem, fy asså. Gick som en jävla duracell kanin eller vad fan... snabbt gick jag iallafall, går ju knappt vara ute.


haha bara för jag tycker inlägg blir tråkiga utan bild :p

live

Så jävla surt när man suttit och skrivit ett inlägg och så loggas man ut från blogg.se -.-

Gick upp sju i morse, något fel på mig eller. När jag väl har sov morgon haha. Har suttit och glott på big brother live sen tjugo i nio. Händer ju inte direkt något roligt, men har inget bättre för mig så. Men ska nog ta mig en liten power nap. Hörs om en halv timme eller något ;)

Big brother

Kul att det bara är typ gamlingar i big brother. Var är alla unga fjortis brudar. Som som går runt nakna, knullar i tv och skämmer ut sig totalt ! Hur patetiskt känns de inte att en 39 år tre barns mamma är med, suck haha !



Men fan man kan inte annat än att bara älska såna här program

dregel

kommer säkert låta som värsta fjortisen nu, men fan vad Eric Saade är snygg! verkligen en man jag bara vill ha ! Grrr



Suttit och kollat på musik videon med hans låt Break of Dawn, blir fan helt depp av att veta att man aldrig kommer kunna få den snygga pöjken haha ;) Brukar aldrig lyssna på han annars..

Nu blir det tv med syster min

hår


Plockat ut löshåret idag. Känns så jäkla skönt att bara kunna dra handen igenom håret ! Men det kommer i någon gång i veckan igen..känner mig inte alls bekväm utan mitt långa hår haha !

soligt men kyligt

Burr har varit ute och gått med linnea i två timmar. Och låt fan inte solen lura er. Det blev något så in i helvetes kallt efter en stund. Men var jäklans gött att kunna ha solbrillor på sig haha. Känns som det går framåt.

Ikväll blir det mys tillsammans med min lilla älskling då också. Vi ska först kolla big brother och sen blir det skräckfilm, trevligt, trevligt..


Bild från sälen. Hade ju bara suttit i en bil i typ 8 timmar ;)

roligt inlägg

Legat framför tvn drygt en timme nu. Kanske ska komma igång och göra något vettigt... vad skulle det kunna vara. Jo nu vet jag, det blir situps framför något skit program. Varför visas det aldrig något roligt vid den här tiden ? :( Ikväll börjar iallafall big brother, fan vad kul !

Hur är man tillräckligt öppen för att falla

Skulle egentligen träffat Linnea fisen andersson nu när hon kom hem från varberg. Men vet ni vad. Jag är trött, så tror nog det faktiskt de blir sängen för min del istället. Jag är gammal, jag behöver sova ! ;)

Imon ska jag nog försöka göra något vettigt. Som typ städa och träna :D

Puss och kram och nyp i rumpe stumpen !


ååhå vad bra på kort man blev asså !

Heldag med Diana

Började dagen med att dra och sola med syrran. Gött som attan ! Sen drog vi till varberg och där blev det shopping och kina mat.


Klänningen och de randiga linnet är från Hm och det andra från gina

Från Hm

Från gina
Den här kom vi hem med.

Ikväll blir det att ha huset för mig själv. Tror jag ska ha lite spa för mig själv, fixa naglarna och sånt haha ;)

gymnasie val

Tog precis ett bad med lilla mor min, bara jag som fortfarande badar badkar med mamma eller stora syrran ? haha (A) Ne men de är väl trevligt, ni skulle bara sett mitt och dianas vatten krig vi hade sist( jag vann, stolt ! :D) Den sköna damen kommer förresten hem från gran canaria imon, har saknat henne en massa.

Sökt in till gymnasie har man också gjort idag. Första blev hälso och träningscoach i båstad och andra valet blev bygg och anläggning i falkenberg.

Ne usch nu börjar house på 3an så måste skynda mig att byta kanal ! haha ;)

promenad

Nu bär det ut för att träffa bästa vännen, man kan även kalla henne linnea världens bästa person !


haha vill inte stå normalt för då ser man ännu bättre hur tjocka mina lår är -.-

I slutet kommer vi bara ångra det saker vi aldrig gjort

allting fixat inför imon och jag vet inte ens om jag är sugen :S vad är det för fel med mig just nu asså ! känner mig så jäkla deprimerad, något behöver hända. Blir kanske iallafall att dra till malmö nästa helg, go början på lovet såfal...

ne nu ska jag smsa min snygga underbara syster och kolla hur hon har det där borta i värmen


två sköna flickor i sina sexiga underställ ;)

där tiden står stilla

Hej lilla bloggen nu ha du mig här igen! Tänkte faktiskt ta mig tid och skriva ett litet inlägg, eller jag har inget bättre för mig haha ;) Idag är det nationella, är lite smått nervös fast ändå inte på något konstigt knäppis sätt.
Hade det jäkligt bra i sälen, tyvärr är en vecka för kort, men bara när man är i väg och gör något roligt(inte i skolan) Vill åka tillbaka nu ! vill inte vänta till nästa år... Tänkte iallafall lägga upp lite bilder..




tog typ långt tid att ladda upp bilder idag så nu får det räcka för denna gången

RSS 2.0