En vecka kvar

God morgon! Jävligt gött med helg och om en vecka vid denna tiden är man redo att gå om bord på ett flygplan till Mexico !! 



Pass i Ängelholm

Precis varit i Ängelholm med linjen och testat på fyra olika träningspass på Friskis å Svettis :) riktigt kul och nästa tisdag är det dags för fyra nya olika pass! 
En vattenflaska fick vi också :DD YEY!


Love




träning och tapas med finaste

dessa senaste två dagarna har jag haft två riktigt underbara träningspass! har gått precis så bra det kan gå..
 
Igår drog jag till gymmet vid tre tiden. Skulle gymma med en killkompis vid fyra så tänkte att jag skulle springa på bandet innan. Blev 9 svettiga km och där efter körde vi ett fin fint ryggpass ihop! känns idag kan jag säga;)
sen på kvällen för övrigt så gick hela familjen, eller ingen frallan, men ah jag, dallan, kolan och moder ut och käkade på Syrran och Brosan och firade dianas 23 årsdag :) hur mysigt som helst.
 
Idag drog jag och diana till gymmet. Började även då på bandet, blev dock 5,5 km denna gång. Sen fick magen slita ordentligt hehe! ÄLSKADE TRÄNING <3
Ikväll blir det bara lugnt tror jag! kanske ska glo lite serier med en kompis.. Annars kanske jag kör ett tränings pass till senare ikväll, vem vet ;)
 
 
 
 
 

Extra jobb och ett steg närmare framtida mål

Jag är inne i någon svacka och känner ångesten krypandes i bakhuvudet konstant! Men igår hända något som var bland det bästa på länge...

Sista lektionen i skolan hade jag suttit och bara läst på om olika högskolor och utbildningar och paniken över vad man snart ska ta vägen och göra av sitt liv växte ordentligt! Väl hemkommen drog jag och min kära syster till mitt andra hem hö hö gymmet allså ;) och då skedde något efterlängtat... jag blev tillfrågad om jag var intresserad av extra jobb där :D Lycklig svarade jag såklart snabbt och upprymd ett stort ABSOLUT!! Precis vad jag behövde i min lilla down period


>.<

Idag är en sån dag som jag känner mig som den tjockaste människan i världen! Jag skäms över mig själv och vill inte bli sedd av någon.. Känns galet jobbigt att vara påväg till skolan, vill bara gömma mig under täcket och gå till gymmet när alla andra tränat klart! 



Tjötig

 Siken jävla morgon allså! Vaknar av att mamma kommer in i rummet och kl står på 06:05 och jag måste gå hemifrån 06:12! Fick springa ganska så ordentligt till bussen asså... Lagom unken tjej i skolan idag!!

Gårdagen startade dock bättre. Startade igång med ett fint spinningpass ihop med bla Diana och Camilla :) sen var det ju 3 timmars idrott med bästa klassen efter det :D 

Nu är jag iallafall på tåget mot Båstad! Efter skolan blir det att gymma, kolla present till min underbara broder som fyller år idag, träffa Daniel på en promenad och till sist bowla med familjen :) 
Mina bikinis kom igår förövrigt! Trosorna täckte la iallafall en tredjedel av rumpa haha ;))

Såhär känner jag för livet idag

Allt går skit som vanligt..





😴

Det har varit en kall, men bra dag!
God natt😴



Ska sluta vela

Efter att ha velat hela dagen om jag skulle ta mig till gymmet eller inte, så känns det så jävla gött nu när jag är hemma efter ett fint pass!

Började med att springa 5km på 26 minuter på bandet och sen körde jag igenom magen ordentligt :D



Humör på topp

Hade en riktigt bra kväll igår!! Daniel kom över och vi lagade mat ihop och så kollade vi på Thor som gick på tv:) kändes verkligen som en perfekt fredagskväll! Sen hade jag ju godisen hos mig hela natten ;)

Nu sitter jag uppe i Göteborg med min favorit Linnea:) vi ska ha en riktig bästis dag och ikväll vankas det fest hos Dallan.. En tjej på bra humör här allså hehe ;)





Flottaste skjutsen till stationen




Tog mig en lur hos syster min

Sov hos Diana inatt:) vi myste till det med lite plockmat, ansiktsmasker, bästa mollan och en bra film! Var längesen jag sov där sist och var riktigt härligt att ha stora syster helt för sig själv..

Idag är jag förövrigt bajs trött och ont i ryggen har jag också -.-! Tur att det är en kort dag i skolan och efteråt ska jag gymma med en killkompis.
Såhär ser man ut idag förövrigt. Nya skor från Nelly ( visar bättre bild senare )

Götttttt

Efter ett spinningpass i morse och 3 timmars idrott, drar jag nu och kör ett armpass på gymmet med Dallan :D



nya bikinis till resan

 
 
 

På tåget och om en månad drar man

Försov mig, go början eller hur? Men sitter iallafall på tåget! Saknat tågåkandet faktiskt, dock verkligen inte skolan... Fast om en exakt månad sitter jag på ett flyg till Mexico ;D så ska inte gnälla. Så en månad på mig att kötta träning, sen ska man vara fit :p



Glamorös lunch på jobbet




spinnar igång det nya året

Igår lämnade jag knappt sängen, dock inte pga av att jag var bakis som ni ;) utan för jag hade en mysig liten man där! Vi log och glodde film hela dagen, så ingen träning vart det. Så dag kick startar jag det här året med ett svettigt spinningpass! :D Man vet ju att första dagen på nya året inte räknas :p Det här året ska det bli massa fokus på träning och mina mål runt det, fixa min pt licens och sexpacket ;) hehe
Kl 15 är det dags att dra tillbaka till gymmet, då är det praktik som gäller fram till 20, inte super taggad just nu, men vet att de är grymt när jag väl är där.. Nu ska jag ta mig en powernap tror jag allt hehe
 

RSS 2.0