Haft för mig

Vart dålig på att blogga älskling kom ju hit i söndags

Tänkte dela med mig av lite bilder....


Firande

Nu har jul firandet börjat ;)


Jobb

Påväg mot jobbet ! God jul :)


Nu är de jul igen

Skapat mig ännu ett pepparkaks hus, men denna gång helt på egenhand! Känns som jag redan är en mästare på de här med byggandet...ny framtida sattsning kanske ? ;)

Julafton nu då! :D....blir först tre timmar på jobbet. Sen blir det godis bak, klapp leken och packet öppning med familjen :) mysigt värre !

Linnea är påväg hit just nu, ska byta julklappar..hihi! Spännande! Sedan blir det en promenix i det inte så Juliga vädret = /


grann gran

Jag och kolle har fixat granen :D jul mys !


Dubbla

Hatar när jag mobil bloggar och bilderna blir dubbla -.-


Jullov

Äntligen jullov! Känns riktigt fint :) började lovet med att sätta om löshåret och sen dra och käka med dallan och pappa, sedan blev det en solning vilket var välbehövlig...sen har jag bara tagit det lugnt. Ska försöka palla mig upp till pappa och sedan Linnea. Vill även orka med en joggning runda, får se hur de blir..


Klapp spel

Julklapp spelet på internatet, mysigt :) vann bara äckliga nudlar, perfekt till julklapp spelet med klassen på torsdag haha ;)

Kass bild men men :p


Idrotts massage

Har börjat med idrotts massage nu! Igår fick jag genom lida en plågsam omgång....idag var det Didriks tur ;) jobbigt, men jäkligt kul !


Hål

Mitt märke från när jag brände mig på lacken har blivit ett hål :(


Hann med

Fy fan kom med bussen när tåget precis skulle gå , sprang som fan och var exakt att vi hann med ! Puuh

Jennie och jag snackade om de på bussen, men sen sa vi att det är klart vi hinner... Usch man blir ju helt skakis -.-

Är Påväg till Båstad allså, julavslutningen på torsdag :) gött !!! Då ska jag sätta om håret. Sen blir det att jobba både dagen innan och julafton...


Ute igen

Precis varit ute och joggat :D vart så längesen, men var riktigt skönt!

Syns man så finns man...som fitness bloggaren Sofi Lindberg säger :p


Snööö

Det är inte mkt, men det är den första nu i vinter för mig ! (A)


Lapp

Kolla siken söt lapp Nina gjorde till mig med alla jobbiga saker jag skulle göra på jobbet Idag haha ;)


Inslagning med lack

Äntligen har man fått slå in lite julklappar! Saknar jul känslan, var är min snö ? Allt julpynt? Allt julhandlande? Verkligen missat allt mys innan julen och nu är det bara en vecka kvar :o

Som jag sa fick jag iallafall slå in lite julklappar till bl.a. Diana, Kolle, pappa och Didde :) lackar ju mina packet, lite extra möjs :p fast jag gjort det flera gånger lyckades jag bränna mig på handen...gjorde/gör as ont -.- ...buhu :( haha ..


Sug

Fan vad meningslöst!!! Blir kvar på internatet itro att man ska ha engelska och någon skit uppvisning och så ska vi ha någon engelska! Kunde ju fan åkt hem igår då -.- lagom sur .....


Extremt extra

Usch...fan hatar ångest, extremt jävla mkt extra när man ska försöka sova också! Vart as dålig på att träna det tre senare veckorna och istället svullat i mig godis och mat. Jo men hej, jag vill gå ner i vikt och bli smal...suck är fan dum i huvudet! Gäller bara att få igång rutinen igen...ska fan ut och gå imorgon bitti, sen får jag köra igång med gymmet på torsdag och absolut inget godis i helgen. Nu blir det protein bars! Helvete vad jag har sagt detta flera gånger och varje gång kommer min dåliga vilje styrka ifatt och jag trycker i mig massor av polly och annan skit ....nä i helgen ska jag fan minst springa två gånger....aja nu ska jag sluta gnälla och berätta meningslösa saker.

God natt !


Visa

Tänkte bara visa ett av mina nya örhängen jag köpte i helgen. Vet att det har funnits länge har bara inte hittat något, men nu så ;)

Blev visst ett litet inlägg ändå :p


inlämning på inlämning

jag vill ha jullov nu ! vi har så jäkla mkt i skolan nu -.- orkar fan inte med, svenska inlämning, engelska inlämning, hälsopedagogik inlämningar, naturkunskaps prov, engelska prov....ah ni fattar. Min hjärna ger upp innan jag ens börjat försöka med skiten. Nu ska jag dra till expen och hämta toa papper och sedan blir det plugga på naturkunskaps provet som jag ska göra vid fyra...usch kommer dåligt vet jag redan nu. Fick iallafall C på religion provet som vi hade gjort (A)
Senare blir det att göra det andra inlämningarna, så ingen mer uppdatering idag ..

protein bars

Beställde hem lite saker till från gym grossisten igår. Blev lite olika protein bars. bla från swebar med smak av pepparkaka, choklad och fudge crisp. Sen beställde jag även två låder. En från märket goodlife med 15 st caramel cocos och en diet bars låda med choklad smak. Får hoppas dom är goda! Sen beställde jag yttligare några av mina underbara citron/lime celsius, tog även tre med smak av jordgubb/kiwi....kan vara kul att testa.



Misshandlat

Misshandlade pojkvännen lite i fredags ;)

Han är lite klen...får stryk av en tjej haha :p


Folk över

Hade folk här igår, söp lite och lyssnade på musik. Var skoj att träffa diddes kompisar! Nu ska vi dra ner till centersyd, kolla lite butiker och sedan dra och handla lite mat :D


Tåget ännu en gång

Jaha på tåget igen, känns som jag inte gör annat än att åka tåg typ! Tänk för typ ett halv årsen hade jag knappt åkt tåg och fanns inte i min tanke att jag någonsin skulle sätta mig på ett tåg helt ensam i två timmar. Men här är jag :p påväg till pajken min i lödde, denna helgen också....nästa helg blir det hemma. Jobbar varje dag -.-

Bloggar senare puss ;)


klänning till nyår ?

beställt hem en klänning från nelly !


skarpt


Inte det snyggaste bilderna, men man ser iallafall :p Det högra var ett gammalt hål som hade växt igen. Den vänstra tycker jag om skarpt :D

Nya hål

Så jäkla skönt! Fick slippa 55 minuters lektionen vi har på fredagar, så kunde åka hem idag:)

Tog tåget till Falkenberg och drog till syrran på salongen och fick håret ny slingat! Tog även två nya hål i öronen :) gillas...visar sen.


Båstad centrum

Sitter nere i Båstad på centrecourten och har precis ätit med Didde, lite vardags lyx typ haha ;)


Hus bygge

Lite extra julgos på internatet idag med pepparkaksbak och julgrans pyntning ;D jag, Evelina, Didrik & Martin gjorde ett grymt vackert pepparkaks hus !! :)


Skubbisar-skolkare ;)

Sitter på Lunds station och väntar på tåget till Båstad. Didrik och jag skubbade idag, något skånelands ord för skolkade :p myste kvar i lödde...kollade det två sista Harry p filmerna, badade badkar och lagade mat istället. Kändes bra att missa skolan för det ;)


Mumsar

Sitter och gosar framför sjätte Harry Potter filmen efter precis ätit en grymt god kvälls mat med älskling. Sitter och mumsar på efterrätten vi gjorde just nu:D blev en lite nyttigare sådan, med Björnbär, kesella och florsocker...mums!

Senare blir det att kika på beck :) innan det blir sängen ....


Maoud

Lagar mat och sen blir det tredje Potter filmen :D ........Fläskfilén ligger i ugnen ;)


Första filmen

Myser framför första Harry Potter filmen med tända ljus och lite godis (A)


Står på tåget

Står på tåget påväg till Landskrona, ska hem till pojken i lödde!

Kändes lite sådär att man inte drog redan igår. Hade en lektion som var 45 minuter där en tjej bara stod och pratade hela tiden...

Aja hörs sen

I försök att ta en naken bild haha ;)


RSS 2.0