piss väder

dagen har ju varit deprimerande om något... har kännt mkt sjukt arg och det blir ju inte bättre när man hör att syrran sätter på badvatten när jag hade tänkt bada -.- haha
Har varit med min linnea som vanligt(A) vi har varit ute och gått 2 km sen så cyklade vi 12 km. Ingen av oss var på humör men hellre träna än att sitta inne och tjocka sig.
Vi satt nog runt en och en halv timme vid datan också och kollade klipp på youtube på gamla julkalendrar och karlsson på taket och sånt. Fan vad sjukt kul sånt kan vara.

Imon hoppas jag på stek på stranden för idag har fan vädret sugit min lilla snopp. På kvällen tror jag att det blir att dra till ätran och sova där. Fredag då drar jag, ellen, frida och linnea in till varberg och spelar minigolf och har en liten picknik på stranden. Ja det är väl det jag vet....

Nu blir det träning och sen hoppas jag väl att det finns något varmvatten kvar för jag vill bada

skrea <3


stranden

blev en tripp till sommar stugan igår kväll med ellen och linnea istället för att stanna kvar här i tråkiga ullared.
Idag har jag och linnea bara legat och stek på stranden hela dagen. Sen blev det ju lite träning också.

bild från igår med mina älsklingar
(fan vilka påsar efter i fredags(A))

Liseberg

Blev visst ingen mer uppdatering igår. Jag, Linnea, Kolle och svenne gjorde en liten inpuls grej och drog till liseberg istället. Vädert var ju sjukt nice så det passade väl ganska bra.

Idag har vi fyra faktiskt varit en sväng förbi mosssjön och solat och badat lite. Senare ikväll blir det bara jag och min älskade linnea. Vi ska ta en härligt cykel runda hade vi tänkt oss, sen blir det väl bara massa tjej snack.

bästa midsommar allså

midsommar kunde nog inte bli mkt bättre en vad den faktiskt blev. Träffade sjukt mkt underbart folk och det blir säkert att man kommer träffa dem igen. ja kan berätta lite mer om det senare:) för nu är svenne här och vi ska ha en soft dag med matlagning och kanske lite solning om vädret blir bättre.

lägger in några bilder nu, får bli mer senare

min lilla älskling fick också lite kärlek



underbart väder ?

Kunde vädret vara bättre en så här ? Snacka om att man blir taggad inför ikväll :D
Just nu sitter jag på balkongen med datorn i knät, solen värmer så sjukt skönt. Ska snart dra med syrran och köpa jordgubbar som känns som ett måste på midsommar. Sen blir det upp till pappa och göra midsommarkransar, något vi alltid hade när vi var små.
Känner att denna midsomamr kommer bli något att minnas. Den firas iallafal med skönt underbart folk....

midsommar

Midsommar imon och det känns som det kommer bli sjukt trevligt :) Det ända som skulle kunna förstöra alltihopa skulle vara om vårat svenska skit väder skulle göra så det spöregnar hela dagen. Jag, linnea, ellen, frida och kajsa drar till skrea stugan och firar midsommar där med grillning, sånger och alkohol :D mkt trevligt..

fortfarande inte bestämt mig vad det blir för kläder, måste ju kolla vad syrran ska ha och sånt.




lite av funderingarna av kläder till imon....

min kära vän svenne

Åh sjukt nice! fick med svenne på att bada bastu... har inte gjort det på evigheter. Kolle ville ju också vara med. Dom ungarna var ju lite klena för värmen men det var ändå härligt. Efter det drog vi hem till mamma och duschade och fixade oss. kan säga att det behövde jag asså! Vi tog lite bilder också... när vi endå hade gjort oss så fina så måste vi ju visa det.





frustrerad

Ångest, top model kanada och situps. Så kan man sammanfatta allt just nu. Jag får ångest verkligen , har ätit godis två dagar i rad och inte tränat. Känner mig som världens fetaste :( usch ! har gjort 300 situps precis, och innan i morse var jag ute och gick med linnea. Hade tänkt att detta skulle bli en riktig tränar dag, men lill-svenne var sugen på att göra något så han dyker väl upp här om en stund.
Då kommer jag tvinga han hjälpa mig städa mitt rum haha och träna med mig!




ren fontän !

Grillningen igår blev ganska chill endå :) lite för kallt, men trevligt folk så varför klaga.
Det finns väl inte så mkt mer att säga om det hela hehe. Vi hälde tvål i parkens fontän och sist jag och alex kollade var det lika mkt skumm som det var när vi gick där i från på kvällen (A) Ren och fin blir den nog iallafal ;) tyvärr har jag ingen bild på det hela men vet att suz tog någon bild :) får väl se om jag får fatt i någon senare.

Nu sitter jag och smsar lite halvt med linnea. Vi funderar på om vi ska dra till falkenberg ikväll elr inte... jag är sugen men får väl se om vi pallar.

hehe vad liten jag ser ut... så här ser man ut idag.

två softa dagar i ätran

inte blivit någon uppdatering för har varit i ätran med sebastian och alexander :) vi har solat och badat, sen har vi kollat de flesta saw filmerna så det har varit riktigt soft.

Nu sitter vi och fixar musik till ikväll, snart ska vi dra till gekås och handla lite grejer. För ikväll ska vi och några till grilla vid mosssjön och ha en härligt stund. Synd att vädert inte är det samma som det var igår, men det blir säkert bra:D


inte haft någon lust

blogga på helgen som alla vet är inte något jag hinner lägga tid på...elr orkar.

skriver en snabb sammanfattning.

Fredag skolavslutning sjukt nice. Lördag lill-svenne kom hit och vi, linnea och kolle hyrde film och spelade spel. Söndag jag och alex gjorde väl inget spec elr just det vi badade badkar haha och så kolla vi film:)

Idag har jag varit med syrran och min hals är helt förstörd:( jag är uttråkad och är sugen på att göra något riktigt galet hehe får väl hoppas det blir av i helgen.

I veckan ska jag åka till gbg och jobba för pappa slutar inte tjata om det:) jag ska hinna med att sova hos lill-svenne, ska träffa isak från konfan som jag inte träffat på en månad, dedrik som jag och tjejerna träffade i sommras ska ner till falkenberg så ska försöka hinna träffa han också... snackade lite snabbt med frida om vi skulle dra ihop ett gäng och göra något:)
Det är väl så veckan ser ut... fattar inte hur jag riktigt ska hinna med alltihop

lill-svenne med dom fina spel brillorna haha;)


15 år idag

Födelsedag var riktigt lyckad faktiskt :) den började bra med frukost med mamma och lillebror och presenter. I skolan var alla kram sugna och fick kramar från de flesta iklassen hehe. Fick presenter där också hehe tex en låda med kakor, öl och kramdjur av frida, body butter och body skrubb av evelina och får ju inte glömma att jag fick en femkrona av alexander och ett tuggumi av erik haha.

Lill-svenne följde med hem också, vi kollade skäck film med kolle och robin(hoppas han vågar sova nu ;)) Så de var mys. Vid halv sju var det lite födelsedags mat och tårta hehe.

Nu ikväll har syrran fixat med mitt hår och så har jag bestämt med kläderna till imon.


blir nog något sånt här ...

mer tränings tid

gud så härligt de var att träna. Det behövde min kropp verkligen hur lite jag en sovit. Var inte ens de minsta jobbigt heller. Det blev en 60 minutare på täningsmaskinen(tänkte köra längre men kom på att kl snart var tio) sen blev de 130 situps:)

Imon är det min födelsedag, inte så spänd precis men de blir säkert en lyckad dag. Känner mig som en tjej som ska fylla 40 och bara vill hoppa över hela dagen. Önskar mig fan inget heller :S elr såfal skulle de vara träningsskor och ett gymkort men men.


haha jo en mkt vacker bild från gårdagen som min underbara frida tog på mig och erik

dröjer nog länge innan jag tältar igen

Snacka om att vara trött. Det regnade nästan konstant så allt var lerigt och vått(A) mina härliga vita tygskor är nog bara att slänga i soporna så som dom ser ut. Men vi hade såklart våra roliga stunder också. Jag har åkt surfbärda efter motorbåt tex hehe åkte ut med erik och alexander och padlade kanot och fiskade i två timmar haha-.- sen var det ju mys när hela klassen stod vid elden på kvällen....blev ingen sömn alls för de var kallt :( la mig i tältet vid halv två men vid fyra gav jag upp och gick ut till elden igen hehe. vi höll den brinnande i hela 15 timmar i sträck hehe.

Eftersom bäckfalk var så duktig och dampade loss med min kamera får de väl bli några bilder också.




får inte glömma att gratta min lilla älskling Evelina som faktiskt fyller 15 idag :)

tältning

sitter med ont i magen och kollar vakna med the voice. Idag blir de ut i skogen i regnet och leka lekar och annat. Känner mig inte jätte taggan precis men vem vet , de kanske blir kul. Jag är typ säker på att jag kommer glömma något, men har fan med mig halva huset fast jag bara ska vara borta ett dygn.

fan vad unken jag kommer se ut , elr gör de redan haha

dålig uppdatering

Att blogga på helgerna verkar inte riktigt vara min grej, men ska skärpa mig.. lovar(A)

Tänkte att jag samman fattar allt kort hehe.
Fredags tog syrran studenten. Var sjukt nice väder och hela lilla släkten var här hos mamma. Lördag kom lill-svenne. Vi solade och på kvällen grillade vi med khanittha, Linnea, Ellen, Frida och sebbe. Sen så sov han över. Söndagen, ja vad gjorde jag då (A) datan satt jag inte vid iallafal haha.

Imon är de tisdag och då ska jag och hela min klass över natta mitt i skogen vid någon sjö som heter kärnesjön om jag minns fel. Tror allt kommer vara lite halvt för jävligt, för sova i tält när de ska bli spöregn känns ju inte så där skit kul precis.

nu blir de att fortsätta packa till imorgon.....-.-


bra jobbat syster. Hon fick pris för bästa elev också den pluggisen. 23 mvg fy fan


en bild på mig och linnea, mina ögon ser lite läskiga ut

stekdag med lill-svenne

stannade hemma idag.. men bara efter någon timme mådde jag faktiskt ganska bra och de passade ju perfekt, för fan vad underbart vädret har varit idag! Alexander kom hit kl halv två, den lilla skolkaren han hoppade över sista lektionen för att lägga sig och steka med mig på balkongen. Den lilla blekisen bränner sig så lätt så fick vara snäll och smörja in han med solkräm. Jag var ju ganska dum att inte ens smörja in mig lite så har väl lite ont i ansiktet (A) men nice färg fick jag hihi....

jag glömmer alltid att ta bilder -.-


innan dagen av solning började hehe:D


fitt förkyldning

sov med fönstret öppet inatt och nu är man förkyld som ett as :( snyft , ne men fan vad sjukt jobbigt nyser typ hela tiden. Vet inte ens om jag orkar mig iväg till skolan fast de är sista riktiga dagen denna terminen, är ju ledig imon pga syrran. Får nog inte vara hemma men endå :p
På tal om något helt annat. Idag är det en vecka kvar till jag fyller 15, läskigt vad tiden går snabbt. Men fan vad mkt jag har hunnit med att göra på ett år:D

ska lägga mig framför tvn och tycka synd om mig själv nu hehe...

fy skäms

ingen skola idag ... dåligt av mig, fy jennifer.

Borde ju egentligen pluggat när jag endå bara legat och degat men så klart gör jag inte de(A) jag fick iden att börja om att kolla på oc igen istället hehe . Så de är väl de jag mest gjort idag. Tränade precis också, själv klart kommer mamma in och klagar på att jag ska sluta träna och att jag inte har något fett på magen, sen börjar hon kittla mig som hon vet att jag inte klarar av :p hatar när folk kittlar mig....
Nu funderar jag på att smsa linnea och fråga om vi ska gå en sväng innan jag måste laga mat till lilla mamma och sätta igång med allt pluggande.

Vi får väl se ;)

god natt

får väl göra ett litet inlägg innan jag lägger mig för min skönhetssömn ;)

Dagen har varit allmänt bra... skolan flöt på, inget spec sådär hehe, lill-svenne följde med mig hem och var här till fem. Det var trevligt och för er som undrar så kollade vi film och åt glass:D(A) När han väl tagit bussen hem var jag trött hihi så då fick de bli att sova. Vaknade upp någon gång vid 6 I think.. då gick jag en runda med lilla mamma. Sprang ner till gekås också och köpte två tränings saker jag länge har behövt. Tränings narkomanen här frida;)
Det var väl min dag detta då ...

RSS 2.0