bastu och träning

Precis när man kommer hem och ska lägga sig och kolla på det sköna programet halv åtta hos mig ringer ju lilla philip. Han undrade ju om jag var sugen på att bada bastu, det var ju ett tag sen så klart var jag det hehe.
Så jag tar cyklen upp till han. Vi betämmer oss för att gå en runda undertiden bastun blir varm.
Självklart blir det typ att vi råkar komma in på ämnet sex , ställningar och hur länge man ska köra och sånt haha:p Vi pratar ju ganska högt och plötsligt ser vi ju att det går en tant bakom oss haha.
Det var ju inte liten nice att basta heller, vet att jag har uppehåll med drickandet men det fick bli en härlig öl när man satt där och njöt.

Direkt efter bastun blev det ju så klart en jogging tur:D
Konditionen har ju aldrig varit bättre hellre så det gör ju det hela enu bättre.

hur blir de ihelgen ? hm...

Äntligen klar med bilen:D så imon blir det pengar som jag har längtat efter. Bilen blev faktiskt jävligt bra också
:p glänser ordentligt haha. Tråkigt bara att nu är snart praon slut och då blir det ju skola och massa läxor och skit igen-.-

Sjuk håller och också på att bli, kan knappt prata. Så fort jag ska säga något tappar jag rösten direkt och kan knappt avsluta meningen hehe.

Sitter också och funderar på om jag skulle snacka med tjejerna om vi skulle ha middagen på lördag istället. Då kanske frida också skulle kunna vara med, och bättre så ellen hinner vara lite med sin mamma nu när hon kommer hem hehe. Vet inte säkert heller om jag hade lovat rickard att vara med honom på fredag, var ju 4 månader sen jag träffade den gubben nu haha:p
Får väl se hur det hela slutar


en bild som väcker minnen, inte den vackraste men den har sin charm haha

.

Jag är livrädd för att leva, och jag är dödsrädd för att dö, men älskling, vi ska alla en gång dö.


och du & jag håller andan och håller händer i språnget.
Det är inte så långt hem.

snälla...

Det är ganska konstigt att en person som egentligen inte gör något fel kan få dig att känna dig så dålig ändå.
Som att såfort den personen dyker upp igen kommer den dåliga känslan tillbaka. När man äntligen släppt den är det som den måste dyka upp igen för att förstöra.
Den personen kommer ju aldrig förstå detta tyvärr.

sommaren är på väg

fan vad bra man kan må:D månaderna går och sommaren är snart här! Just nu känner jag mig på topp, ny solad och har precis varit ute och joggat.
I månaderna runt vintern går jag alltid in i en depression. Allt känns liksom lite meningslöst just då. Det är så mörkt och dystert och man känner sig bara blek och tråkig hehe.
Så det är så underbart när man börjar se att det ljusnar och solen börjar titta fram. När man känner att man kan gå utan jacka och solglasögonen åker på.

Nu ska jag bara lägga mig och lyssna på musik och tänka på hur bra denna sommaren kommer bli!

en av mina favorit bilder, jävligt nöjd med den ;) haha



rent hus !

Städning med Lars Winnerbäck och block 44!
Har precis städat hela huset, var sjukt mkt disk, låg typ mat rester över allt, golvet var fullt med skit så kan säga att det behövdes. Så nu är det ny damsuget och ny moppat. hela huset luktar gott igen haha!

Var ju hos sjukgymnasten innan också -.- blev lätt träning idag, får bli en jogging runda senare istället hehe.
Vi bestämde att jag ska dit både måndagar och torsdagar hela april också. Gillar inte att behöva ha en bestämd tid när jag ska träna men kanske är bra att jag går dit en månad till så min rygg blir riktigt bra:p

nu ska jag kolla one tree hill som vanligt haha(A)


träna bör man haha :p

åh det var riktigt härligt :D tog precis en liten jogging runda runt i byn. Det kändes som det behövdes efter att bara legat inne hela dagen hehe. Men imon bitti blir det en riktig runda innan jag ska till jobbet.

sjukt vad mkt bättre man mår efter man har tränat , och folk tycker jag är galen för att jag gör det.
Som en kompis, hon säger att hon hellre är tjock än att träna. Men hade hon bara börjat kan jag lova att hon inte hade kunnat sluta! haha så är jag iallafal

veckans...

Veckans bästa !
Veckans bästa var svår allså. Det får nog blir att jag har ätit det godaste kakorna i mitt liv haha :p som jag själv till och med har bakat (A)
haha det var ju bara att blanda i smör och vatten i en bunke tillsammans med den färdiga smeten

Veckans sämsta !

Det är att älsklingen linnea har varit sjuk hela helgen :( får hoppas att hon blir frisk snart!
Den jävlen åker ju till London nästa måndag.


är inte egentligen på humör att blogga , drf det blir så tråkiga inlägg haha.


det ser typ ut som något kött men det är mina goda kakor :p

gubbjävel

jävla gubbjävel jag vill inte åka och fira hans psykisk störda bror. Han gör inget för mig så varför ska alltid jag behöva göra saker för han. Lås in 60 åringen på psyket igen, där han hör hemma.
Lås in pappa där med , för det han har gjort är inte heller normalt. Slå någon konstant i 10 år och sen vilja ha den tillbaka när den äntligen kommer där ifrån är stört.

. .

hur blev vi alla så trasiga ?

vi blev förälskade...



tråk...

idag har jag verkligen inte gjort någonting alls , bara legat inne och kollat one tree hill:p typ drf jag inte haft någon mening att blogg , vad ska jag skriva liksom haha:p ikväll blir det nog bara hemma , har ont i magen:( och linnea är sjuk annars hade vi nog varit i stor gång med att fixa oss just nu haha.
Nu ska jag nog ta på mig jogging kläderna och dra ut en sväng.

har inga roliga bilder så slänger in en gårdagens outfit hehe :p

Linnea <3

varmt bad, ljus, rökelser, martini, nice musik och en bra vän. Så ser min fredag kväll ut.
Nu ska vi lägga oss på balkongen med ett varsitt täcke och bara drömma oss bort till sommaren.

så var det klart

åh jag är helt slut, men det är alltid så härligt att komma hem efter en jogging tur och känna att man har kämpat hehe.
Nu ska jag nog bara ta det lugnt framför tv:n en stund, sen blir det rump och magövningar:D

ge mig mer sol!

har faktiskt varit en ganska bra dag , härligt väder och skön träning. Blev en snabbis jogging runda på två km -.- hann inte längre för hade lovat linnea att cykla med henne. Men det blev iallafal en 6 km cykel runda också. var så sjukt skönt när man kände värmen från solen. Får bli mer imon hehe. Börjar inte förens 12 så hehe.

Nu ska jag göra våfflor med lilla mamma :D tror det var våffel dagen idag , elr jag kanske har helt fel haha men det är iallafal gott :p


jag i mina söta tränings kläder (A)

palla

fan vad jag hatar när någon försöker ge dig skullkänslor för att få det den vill. Jag känner att jag verkligen inte har någon lust att följa med pappa till Kållered, vad får jag ut av det liksom. Då börjar han gnälla om att vi aldrig gör något ihop, att jag kunde göra det för hans skull-.- Men det är ju hans fel att jag inte känner mig trygg att vara där. Så som han förstörde min uppväxt förtjänar han faktiskt inte det.
Sen när han märkte att inte de funka försökte han med att vi skulle åka och shoppa innan vi åkte till henne. Men han fattar ju fan inte att jag inte har pengar till det, jag får fem hundra av mamma varje månad och det är allt. Han skulle ju aldrig kunna tänka sig betala lite.
Aja slipper vara där och jobba nu iallafal , så tänkte att jag nog skulle ta en ordentlig jogging runda :D

time to sleep

ska nog snart krypa ner i min stora härliga säng och sova. Tänkte gå upp kl 6 imon och jogga en riktig lång runda :D Ska nog försöka få så jag kan börja lite senare imon också, så jag hinner få gjort lite saker . Måste verkligen få städat mitt rum, ligger ju kläder över allt hehe :p

Vet inte om de blir så mkt data imon , pappa ville nog tvinga med mig till Kållered och stanna där till fredag, segt, segt!

hittade en gammal bild när jag rensade bland bilderna

gaaah

hur kan jag vara både trött och tränings sugen:S känns som jag bara vill ut, få luft, bara kunna gå runt och tänka i tysthet. Vill ringa min snygging linnea men den jävlen ska ju till skolan imon-.- tycker hon kan skolka och vara med mig hela natten istället haha :p


har nästan också börjat sakna lite skolstunder haha, ne fan nu måste de bara vara att jag är trött haha.






blirju lätt lite bilder när man sitter där och tråkar :p

shoppat :D

Kom precis tillbaka från en cykel runda med min gullunge linnea, blev hela 12 km hehe.

tänkte lägga in bilder på det jag shoppa idag. Blev ju bara en snabbis men fick ändå ihop lite.

lätta sommar skor

är mer lys rosa egentligen:p



solglasögon behövs alltid

vill sova

ringde pappa nyss för att be han hämta mig, då säger han att jag inte börjar förens runt elva idag -.- har man gått upp och klätt på sig helt i onördan:( så nu ligger jag bara här och har allmänt tråkigt. Tror jag ska ta fram lite glass och sätta på desperate housewives (A)



härligt

Det blev ett riktigt lång bad , låg där i en och en halv timme. Kan säga att de behövdes.
Så nu är man nyrakad och len över allt :D
Nu sitter jag och smörjar in mig , blir så sjukt torr annars =/

Pappa ringde nyss också och sa att vi skulle in till varberg imon, han behövde lite saker till bilen och jag skulle få shoppa lite så länge (A)

Aja nu blir de msn och musik!

bad dags

kom precis tillbaka efter en härlig jogging runda, gud så skönt det var:D nu blir att hoppa i ett varmt skumbad, ska nog tända lite ljus och sätta på någon nice musik. Sen blir det säkert bara mys framför tv:n.

dagen

Dagen började stressigt med att jag hade försovit mig en timme -.- så fick rusa upp och klä på mig arbetskläderna och sen ringa pappsen som kom och hämta mig:D trött som jag var och inte ett dugg sugen på att jobba tyckte han att vi skulle börja med en fika pause.
Idag har vi börjat på en ny bil, den skulle städas inuti så de tog typ hela dagen bara det.

Just nu är jag ensam hemma så vet inte vad jag ska hitta på för bus. sjukt sugen på att hälla upp ett bad och lägga mig där och gotta mig. Men har ju tänkt att jag ska jogga senare så kanske är bäst att spara det badet.

Fan vad jag längtar till sommaren också, ligga och steka hela dagarna på skrea strand med vännerna, nattbada med person man inte känner haha , sova i sommarstugan, festa ute hela nätterna.... ja allt sånt hehe.


vill vara brun !

tankar

varför ens försöka förneka det. Jag kommer nog aldrig riktigt komma över en sån person som dig. Som alltid var glad och skojsam, men endå hade en fin underbar lugn sida som fick en att känna sig trygg. Men jag är inte ledsen längre över att du försvann, det finns säkert nån minst lika fantastik människa till. Nu är det bara att leta upp han.
Jag kanske till och med har hittat den, men jag bara måste inse det.



hur blir jag hel efter du tog sönder mig ?

bild...

Fick precis typ världens unknaste bild på mig själv av en kompis, som hon undrade om hon fick lägga upp på sin blogg-.- jag tänkte aldrig i livet. Den var riktigt hemsk allså men efter att jag fixat lite med den blev jag faktiskt ganska nöjd. Tänkte visa bilden, men bara efter bilden haha orginalet ska kastas och glömmas bort haha.


http://fridaberglundsblogg.blogg.se/ ... där har ni lilla fridas blogg :p

trött och uttråkad


Tonårslistan 2010
Om dig själv & d
in familj.

1. Vad heter du ? - Jennifer Andersson
2. När är du född ? - 95 06 10
3. Vart bor du ? - Ullared
4. Trivs du där ? - ne kan flytta om jag får ta med mina vänner:p
5. Hur lång är du ? - 170 cm

6. Höger eller Vänsterhänt ? - Höger
7. Hur många är ni i din familj ? - 7 med mammas och pappas partnes
8. Vem kommer du mest överens med ? - syrran
9. Älskar du din familj ? -klart

Skola.

1. Vad heter din skola ? -Apelskolan

2. Trivs du där ? - helt okej
3. Tycker du att det är en bra skola ? - inte så
4. Om nej? - många dåliga lärare
5. Vad går du för linje ? - högstadiet

Sex.


1. Är du oskuld ? - nope
2. Trivs du med det ? - ja
3. Om du inte är oskuld, när förlorade du oskulden ? - var 13
4. Med hur många har du haft sex med ? -4
5. Skönaste ställningen ? - Alltihopa
6. Har du pullat/runkat av någon ? - mhm
7. Har du slickat/sugit av någon ? - yes
8. Brukar du drömma sexdrömmar ? - händer
9. Har du velat haft sex med din lärare ? - haha nä


Alkohol.                                                                   

1. Har druckit alkohol? - ah
2. När drack du alkohol senast? - i lördags
3. Vem bjöd dej senast på alkohol? - pappa (A)
4. Vad var det för sorts alkohol? - rött vin
5. Brukar du dricka alkohol? - händer (A)
6. Har du druckit öl? - Åh öl <3
7. Tycker du om öl? - Ja!
8. Har du varit full? - typ
9. Godaste alkoholen ? - öl


träningsdags

vakna med the voice tog precis slut så känns väl att det börjar bli dags för en liten träning innan jag drar i väg till jobbet.
schemat idag blir att jobba i verkstaden, tror jag skulle polera någon bil:S hehe sen blir de en sväng till sjukgymnasten och träna lite där. Mer en så vet jag inte:p

Känns som jag måste komma på något bra som får bloggen lite rolig... jag är väl inte inne i min bästa period nu bara-.-



Ellen åker:(

fan känns som mina fingrar kommer gå av. Var precis ute med ellen och linnea och de blev ju lite längre en vad jag hade trott. Älsklingen ellen åker ju imon :( kommer sakna henne, är ju 35 grader varmt dit hon ska men väskan hade vägt lite för mkt om hon skulle ta med mig-.-

Tror jag ska börja med veckans bästa och veckans sämsta varje söndag:D

Veckans bästa !
var att nu vet jag att jag har hela tre veckor framför mig utan skola, det första två veckorna ska jag spendera med att praoa hos pappa och då kan jag typ göra vad jag vill. Sen blir de påsklov och då ska jag ner till tyskland och köpa upp alla mina pengar på alkohol :p haha ne men nästan

Veckans sämsta!
Det sämsta var att jag har varit sjuk och legat och spyt i två dagar usch och fy och blä haha. Så då blev det att jag missa vissa viktiga saker jag ville fått gjort nu innan praon.




En bra gammal bild på mig och ellen från en trött bakis morgon på balkongen:p

ballar av stål

Det var ju med nu i ballar av stål när jävulen var i ullared . Det var fint de med handikaps parkeringen för jag och ellen var ute och gick den kvällen då de var två personer som stod och gjorde alla dem rutorna. Vi tyckte det var lite konstigt så minns att vi ringde mamma och fråga om vi skulle typ ringa dit någon haha men vi sket i det :p Hade inte blivit lika lyckat då ju.

internet är tillbaka

Mamma och joachim lyckades ju förstöra internet sladden igår när det fixade vid "kontoret"
Men nu är det tillbaka :D
gårdagen var bra vaknade upp och var äntligen frisk, så vid sex stack jag i väg till min stora 16 åring. Var med och firade henne lite med hennes familj, sen gick jag och linnea ut och träffade ellen. Hon åker ju till Afrika på måndag.

Idag har jag typ bara slöat, varit i kyrkan.... sjukt segt, kollat desperate housewives som jag har blivit beroende av och så har det blivit lite träning.


ego bilder från igår hehe , ser typ lite sur ut :p


hade tråkigt (A)

ÄRLIGHET:
Ditt äldsta hångel?: 23
Hur många har du varit riktigt kär i?: 4
Vad tycker du om kärlek?: olika
När kramade du någon sist?: inatt
Saknar du någon speciell person?: Japp
Har du svårt för att bli kär?: nej
När kysste/hånglade du med någon sist?: 2 helger sen
Ångrar du det?: Nej
Är du singel?: Ja
När fick du senast en komplimang?: igår
Har du hånglat med någon av samma kön?: Ja

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös: yeah
Hånglat med nån riktigt ful: nope
Hånglat med fler än 5 pers: Ja
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll: Ja
Gjort något riktigt dumt: Ja verkligen
Gjort något du verkligen ångrar: Ja
Varit nykter på nyårsafton: Ja!
Åkt ambulans: japp
Gjort nåt olagligt: Ja
Blivit polisanmäld: nej
Fått din mamma att gråta: ne
Slagit ner någon: nej
Skämts över dig själv: ja
Sagt jag älskar dig och menat det? Ja
Tar du droger? Nej (A)
Dricker du? Ja
Vilka kläder sover du i? Trosor, ibland mindre haha
Vad hatar du verkligen? vintern
Varit kär?  Ja
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? kanske
Är du ensam nu? mamma och joachim är hemma
Vill du gifta dig? tror det
Vill du ha barn? ah

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng?  Jag
Såg dig gråta? mamma
Fick dig att gråta? adam
Du delade en cigg med? mina tjejer
Du gick på bio med? kolle
Skällde på dig? mamma


DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? Ja
Kramat någon? Ja
Pussat någon? Ja

Haft sex? nej
Köpt någonting? Ja
Sjungit? Ja
Saknat någon? Ja
Varit full? Nej



usch

skriver redan igen :O

Sitter och kollar på gymnasieskolor, jag är så sjukt nervös över det. Jag vet att de är över att år kvar, men de känns som man endå redan måste börja kolla runt liksom. Snart sitter man där och då är det dags att söka in.
Jag tror jag vet vad jag vill gå men inte vilken skola. Jag vill ju här i från men endå inte lämna vännerna här. Både Linnea och Ellen kommer söka till Varberg vet jag, men det jag såfal ska gå finns i falkenberg elr så funderar jag på båstad.
Det ända som blir då är att jag måste bo där borta. Jag är rädd att vi lätt glider isär om jag bor typ 1 timme från dem.

Aja kommer säkert skriva lite senare igen. För nu ska jag vila -.- hatar huvudvärk




en liten bild på Linneas packet :p

present

Var precis nere och köpte en liten present till min lilla snygging som blir hela 16 år morgon, fast jag har sån jävla huvudvärk.
Känns ganska dåligt av mig att inte fixat de förens nu men inte orkat pga att jag varit sjukt. Nu får vi bara hoppas att jag är frisk nog att orka fira henne , elr de kommer jag ju klart göra endå men vill ju göra de ordentligt.

Så nu ska jag kolla desperate housewives och göra ett fint litet packet :p


Typ ett år gammal bild(A)

sjuk

Fan vad jag hatar att vara sjuk! man orkar ingenting, inte ens sova fast man är helt slut-.- Har legat och spyt hela natten. Finns inget värre en det allså.
Känns som jag måste till skolan imon också, har mkt jag måste fått fixat innan jag går på prao nästa vecka. Allt ska ju alltid vara så jobbigt hehe.
Aja nu ska jag fortsätta kolla på sex and the city :)

...

såret läker snabbare en du. Spåret du lämna kommer alltid finnas kvar, lik som ärret på min arm. Men ärret bleknar, lika så gör du.
.

plugga

Kom precis hem från konfan som var sjukt seg som vanligt, men som tur hade jag ju min underbara Ellen där som underhöll mig:D Så nu blir de att fixa in för matte redovisningen imon, känns som de kommer gå helt okej fast jag har gjort de mesta själv :S senare ska jag träffa Linnea och Ellen och göra lite förbjudna saker ;)

två härliga bilder när vi tre leker fjortisar (A)


ensamt;)

Nu sitter man här ensam enu en gång. Snyggingen Ellen drog hem precis.
Det började med att jag bjöd hit henne för att göra våfflor, men så blev det inte:p det blev att vi gick och köpte godis och hyrde film:) en mkt bra sådan också hehe. Road kill 2. Synd bara att hon inte kunde sova över =/ så de fick bli att sova ensam hemma andra natten i rad. Tur att jag är modig av mig haha ;)


När Ellen försökte göra något fint med mitt hår :p hon är sjukt duktig allså:) det är mitt hår som är kort och jobbigt:p

vår känslor

Kom precis tillbaka från en runda med underbara Linnea. Gud så skönt de var, vi gick runt en mil. Man fick så härliga vår känslor när man kände hur solen värmde i nacken och såg hur mkt snö som har smält bort.

Melodifestivalen

Min älskling Linnea drog precis, vi har suttit och kollat på melodifestivalen. Seriöst hur röstar Sverige? den blonda musen som gick vidare var ju fan den sämsta av alla. Hennes röst låter som en man och hennes hår är piss gult =( keep on walking var ju så nära. Fan vad bäst de var när han uppträdde och så dyker Björn Gustavsson upp vid pianot, han är ju bara för söt.

Nu sitter jag helt ensam igen och kollar på scream queens, något skit program -.-
sjukt trött är jag också, ska nog faktiskt hoppa i säng tidigt ikväll. Om inte någon rolig loggar in på msn haha :p så god natt, håll händerna på täcket ;)

slänger in en liten ego bild på mig(A)




sommar tankar

sitter med datorn i knät och njuter av den härliga solen. Det är helt sjukt vad man längtar efter sommaren nu. Det underbara dagarna på stranden med vännerna, alla nya människor man träffar och allt festande.
Har redan planerat midsommar med några vänner hehe:p , de blir skrea med grillning, jordgubbar, lekar och supa såklart, så hoppas bara de blir fint väder annars kommer de ju inte bli så lyckat.

Senare idag tror jag att de blir Linnea, ska försöka tvinga med henne till lite affärer så jag kan få reda på vad hon önskar sig. Hon fyller ju 16 om 7 dagar. Ikväll blir de nog huset för mig själv, får väl se om jag ringer hit något skön person:D





RSS 2.0