Nötter

Sover hos pappa inatt! Nästan ett år sen sist..

Mums nötter! :)


Mollsan

Precis kört fjärde gympasset för denna veckan :) och nu hänger jag hos dallan å gosar med buskatten Molly!


En jordgubbe?


Jonathan och oxfilé

Gör som vanligt ;) bjuder på mat bild haha


Snyggt

Påväg mot Malmö!
Asså det är vidrigt kallt ute...var ute och gick en timme innan, men frös typ ihjäl! Men det är inget mot vad jag upplevde igår. Gick ju en runda på 15 km och när jag kom hem skrek både mitt ansikte och mina lår av kyla kan man säga.

Snyggt ;(


IDIOT


När jag mår som bäst

Gått 2 mil idag och precis kört ett riktigt härligt rump/benpass på gymmet :D

Känns som jag kommer ha go träningsvärk i benen imorgon asså!!


Tid att hitta tillbaka


.

jag är inte mig själv. Allt känns som ett vakum och mitt huvud saknar tankar.

Ut med löshåret


Djuriska

Gaahhhh ÅNGEST!!! Skärpning....

Påväg hem nu. Kämpar med mina tankar, de måste bli ett stopp och jag måste få tillbaka mina tränings och mat rutiner!! Dessa 6 veckorna SKA bli djuriska, det måste dem bara bli...


Fikar på barista


Lite mat hos Jonathan


Jag har lovat mig själv att aldrig falla tillbaka igen

Rastlös tjej på tåget! Känns som jag inte gör annat än att åka tåg i mellan åt asså.. Skönt med miljö ombyte åtminstone.

En veckas lov vankas! Där efter fyra veckors "praktik" och sen ytligare en veckas lov. Tror ingen är nöjdare en jag med detta, inga skola alls under hela mars...UNDERBART!! Ska bara träna en massa, så jag kan säga hejdå ännu en gång till flufiga Jennifer -.- ingen vacker syn så nu fan!


Insp


Bye engelska 6

Precis haft min sista engelska lektion :o om jag klara godkänt så att säga ...

Man börjar bli gammal asså!


Smidigt

Varför inte? En lite powernap innan jobbet sådär ;)) Haha


Captain america

My name is Jennifer, but you can call me Captain

Flum ....

New in..

 


Pataj ;)

Utflyttningsfest hos nini igår ja! Mycket folk! Roligt fulla människor och en väldigt nykter Jennifer ;) Slutade iallafall med att Linnea, jag, Samuel och Danne hamnade på "efterfest" hemma hos mig Haha;) somnade sött vid halv fem.

NU tåg mot Malmö och häng med Jonathan :D där blir det hjälp med plugg som gäller och laga någon god mat! Bra avslutning på en trevlig helg..


pms kräng

Varit en riktig ätar vecka får jag allt säga, men när pms humöret sätter in är det inte mycket som kan stoppa en haha ;) Ikväll unnar jag mig polly, karamelliserade mandlar och cola light! tillsammans med mor och bror framför gladiatorerna :)

Np engelska 6

Precis gjort engelska nationella prov skriftliga! Usch men nu är det iallafall gjort...skrev 3 A4 sidor och får hålla tummarna för att de blir godkänt åtminstone.

Såhär ser man ut idag:


Ibland flyter det

Gött gympass! 2 mil cykling och 3 km löpning :D


ett steg närmare

Då blir det upp till sthlm i mars för intervju :D
 

några godbitar jag gärna hade haft


Den här stan som gör mig så hög, den här stan kan få mig så låg


Medger

Vad ska man säga?! Jo det gick bra i lördags får jag väl medge ;) käkade sushi, drack vin, spelade gitarr och glodde film :D mycket trevligt..

Snart framme i Båstad! Vankas en så jävulskt jobbig vecka, men med en riktigt bra helg att se fram emot som tur är :) på fredag ska jag på läkarbesök, sen är det gymnasiefest med alla Båstad skolorna! På lördag ska jag på utflyttnings fest, nini som flyttar hem igen :/ och på söndag blir det Malmö igen (A) ;)


Lalala

Då sitter man på tåget, dock inte till Båstad utan till Malmö! Ska nämligen på dejt haha (A) så önska mig lycka till ;) finnig och blek så kan behövas...mitt vanliga flyt -.-'


RSS 2.0