gosig

Varit en riktig mys dag. Först upp och äta en gosig frukost med didde, efter det blev de ett varmt skumbad hehe. Klädde på oss och drog ner till gekås, för att ungefär inte köpa något alls, blev typ en mögelost som vi ska ha till maten ikväll haha ! Har precis lagat och ätit mat och nu blir det att mysa ner sig framför en film någon timme :)


Ullared redan i eftermiddag

Sitter i malins säng, medans didde sover i min. Den ungen pallade inte ner till frukosten så han fortsatte sova. Idag har vi bara en lektion, som börjar förövrigt klockan 13:10 och sedan slutar vi :D. Våran engelska som vi skulle ha på fredag ställde hon in för våran skull haha !
Så blir att ta tåget tillbaka till Ullared redan i eftermiddag, även didrik ska med hem:) Och stannar till fredag kväll, sen väntar jobb både lördag oh söndag. Inte lika roligt, men gott med pengar :p


(gammal bild)

seg och jobbig

Vart hemma i lilla ullared både måndag och tisdag, sjuk, eller ah sjukt deprimerad...där av ingen skola. Men nu är jag tillbaka i båstad igen, bara att gilla läget. Ligger ensam på rummet, kom precis hit. Pappa och lillebror körde ner mig, så jag slapp åka tåget ! gött ! :D

Imorgon väntar en riktigt seg och jobbig dag, har även ett arbete som skulle varit inlämnat igår som jag måste fixa -.- suck ....


Blir iallafall trevligt att träffa dessa männikor ;)

Beger mig


Nya byxorna och västen på ! Beger mig mot Göteborg för att spendera dagen tillsammans med far min och hans nya dam....

Shopping i höstvädret

I det härliga höst vädret blev det en liten tripp till varberg för att kika i lite affärer.


Blev en väst från Hm-299:-

ett par jeans från Hm-99:-

och en blus från vila-99:-

Nostalgi

Åhhh siken nostalgiiii ! Ikväll går En vampyrs bekännelse ! Jag och linnea såg den filmen på tv när vi var tio och elva år gamla...Minns hur sjukt läskig vi tyckte den var, vågade inte ens se klart den. Kunde inte sova på flera veckor och mamma tvingades sova igemte mig i evigheter haha. Sen den har jag blivit tvungen att alltid ha täcket över örat för att kunna sova (A) ..sjukt jag vet ! Och nu jävlar ska den ses igen, kommer säkert vara as dålig bara för det,,,men mysigt ska det bli. Har ju saknat min gosiga linnea, ska bli skönt att ha henne helt för mig själv :D


(bild tagen från google)


träning som vanligt

Tillbaka efter träning som vanligt, blev först lite gym och sedan en spring tur :D fast för ovanlighetens skull ensam denna gång. Nu blir det duschen, för sen där efter titta på film med malin. Ska köra ansiktsmask och hela kittet haha ;) riktig flickkväll :)


hyfsat go

fan vad jag gillar min nya klass ändå! Alla är riktigt goa :D Stor skillnad om man tänker på hur de var på högstadiet faktiskt, gymnasiet är bättre folk ;)

Hade en bra dag igår(förutom när jag hade sån jäkla pms, så jag kastade ett päron i golvet haha) Var en hyfsat go skoldag med start hos skolsyster, så man missade största delen av engelskan. Sen vart det ingen lärare på hälsopedagogiken, då läste vi högt och sen slutade vi typ en timme tidigare :),,,,aha den var skön iallafal och senare blev det en jogging runda och ett besök på gymmet, gött !

Idag börjar vi inte förrens klockan elva haha, och så har vi bara två lektioner och imorgon har vi bara en :D  gott gott !


En jäklans ful bild på mig själv och evelina från klassen

Tillbaka i båstad igen

Tillbaka i båstad igen! Precis tillbaka kommen efter ett gympass och en jogging tur med didrik, jäkligt gött och nu är min jumpsuit på :D haha underbart plagg ;)

Ser ut att bli ganska lugnt resten av dagen/kvällen....Ligga och mysa på rummet och kolla film typ hehe :)


jumpsuit

Hemma efter blivit med dragen till skogen för en titt efter svamp och det var fan ingen liten titt heller, haha helt slut !


Vart även nere på gekås innan och köpte en sån här skön stor sak :p

online shopping

Blev så jäklans shopping sugen så fick bli lite online shopping, då det inte fanns någon bättre lösning på problemet ;)


Det här blev hem klickat !

laserdome

Fan vad skoj laserdome var igår asså ! Spelade ingen roll att mitt lag förlorade alla gångerna och jag kom sist av alla haha ! ( kanske förlorade för de hade mig i laget haha (A) ). Nej men det kommer jag lätt göra om, ska ta med lillebror skulle passa han perfekt hehe :)

Sjukt gött med fredag förresten. Ska bli skönt att komma hem till lilla ullared lite igen och så slipper man åka tåg idag ! :D jippi ! Inte för att de är så jobbigt, men skönare att bli hämtad som jag ska bli idag. Syrran ska nämligen köra hit, hon har aldrig sett mitt rum så...

Aja nu ska vi ner och käka frukost, börjar inte förrens 09:55, men är så jäklans hungrig!


Ny duschad och fin då va

Ny duschad och fin då va ! Kändes jäkligt gött att springa faktiskt och är riktigt nöjd med min tid :D Nu blir det att skriva klart ett fördjupnings arbete i hälsopedagogik och ett löjligt arbete i engelskan där man ska låsas bjuda in tio personer på middag och kunna berätta varför man bjöd dom och vad man skulle prata om -.-...drygt!

Sen taggar vi laserdome ikväll !! Ska bli sjukt kul, aldrig gjort de förr, önska mig lycka till ;)



Bilder på rummet

Förlåt ! Men nu ska jag börja få in de som en rutin att blogga igen!

Har det skit bra här på skolan, roligt folk, duktiga lärare och linjen känns rätt :D

Idag har vi frilufsdag, ska springa 5 km och sen slutar vi haha, soft ! Skulle egentligen haft idrott nu innan på förmiddagen, fast den blev inställd pga att läraren var tvungen att fixa med löpningen som vi ska ha nu snart..

Tänkte ge er lite bilder på mitt och malins rum :)


Min och malins sängar

Havsutsikt (som inte syns så bra på bilden haha)!

Toa dörren haha!

En bättre bild på just min lilla säng haha ;)

Didde



Didrik myser i mina rosa sockar ! Han är en äkta myskille han hahaha!

RSS 2.0