hultan

I onsdags bokade jag och linnea biljetterna till hultsfredsfestivalen(egentligen jag och min kära mor,tack mamma för hjälpen) haha... asså fan vad sjukt, jag ska till hultsfred !! :D suttit ute på balken och lyssnat massor av låtar, känns väldigt fint att veta att senare i sommar ska man se dom live hehe :)

länkade in alla band men blev lite knas så pallade inte fixa i årning det

knasig


aja ser knasig ut, men så här ser man ut idag

fotbad

vart inte riktigt lika bra väder idag haha, men fan klagar verkligen inte! Borde väl köra igång med pluggandet, men tänkte köra ett fotbad först (A)



sista ledighetsdagen

Gött att vi är lediga imon med asså, suttit och prata på msn och skype med en person i sex timmar hehe, men nu är det läggdags. Hoppas på en stekig dag imon också så man kan ligga och sola, måste ju även tyvärr plugga och sån skit imon ...aja god natt bloggisen :D



så hemligt haha, ne mest bara för skojskull


strax bokning

I veckan ska jag och linnea boka biljetter till hultsfredsfestivalen, så jäklans taggad asså ! :D Men sen är det ju vissa saker som jag mig lite nervös



missförstå inte bilderna nu, jag älskar att träffa folk, men de är just trängels och göra saker jag inte vet hur man ska göra som skrämmer mig..Men säger som linnea alltid säger, gör man fel eller klantar sig, har man bara något att skratta åt längre fram ;)

roddan :(

Men seriöst hur kan roddan åka och tråkiga madde och jobbiga katta stanna -.- fan kommer inte kolla på bb mer nu...är sur haha!

miniglof

Legat på balkongen med syrran, känns som jag inte fått någon färg alls idag :( Men nu blir det minigolf med kolle, Diana och fidde..


fastnar på bild gör jag inte heller

första natten i skrea för i år :D

Gjorde en liten inpuls grej och drog och sov i sommar stugan från igår till idag. Skönt att komma bort lite. Bara gå i flera timmar och prata om allt som kommer upp i skallen på en, känna den härliga sanden under ens föttar och veta att snart är verkligen sommaren här!

Nu blir det lägga fram kyckling , eller är jag sugen på bacon? hm,,, Aja ska iallafall lägga mig på balken om en stund och sola med skön musik i mina öron :D


Årets första snäcka polockad, syns ju inte hur stor den är :(

plågeri

Är så sjukt sugen på att pierca mig eller tatuera mig nu asså. Har ju 7 piercingar just nu, men vill ha fler hehe !

Men inte det jag tänkte skriva om, ville bara visa något ganska äckligt!


Fattar inte hur man kan sitta och få dessa utskärda. Hur plågsamt är inte det?! sitter och ryser bara jag ser bilderna, aj!

Fingrig och grejig

Puuuhh jag stinger ! haha ... pga av uttråkad och fingrig och grejig som jag är, har jag fixat lite påsk stämning här hemma, eller iallafall utanför. Satt lite fjädrar och ägg i krukorna vi har utanför dörren och så har jag hängt upp en liten påsk krans på dörren. Har även tvättat gallret till våran grill :D så duktig man kan vara..Och hör och häpnad... Nu rensar jag i mitt rum, har ju massa olika lådor i hyllorna jag har i mitt rum och där ligger ju all skit som existerar. Allt från gamla kort, till bibel, till brukhandsvisningar till grejer... ah ni fattar och nu håller jag på att få någon årning bland allt detta



Dator dog när jag stod och tog bilder...haha dessa beskriver inte ens nära hur de ser ut där inne just nu

Morgon promenix och hkk bilder

Vart ute och gått en morgon pomenad med linnea precis. Vilket vi faktiskt har gjort varje dag denna veckan hitillst. Sugen på flingor, men försöker låta bli. Måste ju komma igång med LCHF någon gång...

Här har ni iallafall två gamla sköna bilder från när jag och fina Frida gjorde en film i hkk. Vi hade tvätt förr och nu haha!



Har säkert visat de innan här på bloggen, men då får ni se dom igen....så roligt för er !

Flum



En gammal yterst snygg bild på mig själv må jag säga !

möjsigt

Vart en mysig lördag med diana och nina igår. Vi gick till stantons och åt, sen drog vi och hyrde film. Vi såg himmlen är oskyldigt blå...inte direkt den bästa filmen. Sen satt vi några timmar vid datan och lyssnade på massor av gamla låtar hehe.

Idag vart det lite bättre väder än igår iallafall. Sitter på balkongen tillsammans med diana och har datorn i knät. Lyssnar på musik och njuter av den lilla vår solen vi har :) tänkte snart göra mat. Är sugen på fisk haha, blir nog ugnsbakad lax med citron krydda, diana vill säkert ha mos så får väl göra det till också hehe.

nationella idag också


Nu blir det skola, ska göra nationella idag också...usch fy och blä!

gick åt helvete allt ihopa

Fy fan vilken kass morgon detta har varit asså. Börja med att jag försov mig. Då kan man fan inte ha sämre morgon humör än mig... så hinner ju inte duscha så var sätta upp mitt äckligt fettiga hår i en boll bara, så jäkla fult ser det ut! Tänkte även att jag skulle käka frukost eftersom jag skulle vara lite piggare till nationella provet. Men självklart har vi inte gruka och har jag bestämt mig för att jag vill ha just något, måste jag ha just det annars skiter jag i det helt. Är på så dåligt humör så jag smular sönder brödet på golvet,vet jävligt löjligt, men just då tänkte jag inte. ( stackars lilla mamma som var gullig och sopade upp)

Hade även tänkt gått igenom min idrott snabbt innan jag gick till skolan, men det hann jag ju inte heller då. Den kommer verkligen misslyckas helt. Fan vilken jävla skit dag....vill bara dra hem.
Kan ju också tala om nu när jag ändå skriver att nationella uppsattsen gick åt helvete.

bjuda på sig själv sa vi va?

sitter med jordgubbs mask och känner mig så jäkla sexig ! glor även big brother. Efter det blir det fortsätta fixa med idrottslektionen -.-


åt skogen

Imon är det engelska nationella uppsattsen och fan vad dåligt det kommer gå asså ! verkligen inte min grej det där...
Ska även ha min idrottslektion, vilket också kommer gå skit. Minns inte alls hur jag hade planerat den, hittar ingen bra musik som passar till stegen, ingenting hänger ihop, jag kommer missa och glömma av hela tiden, kommer räkna ifel takt. Ja allt kommer gå åt skogen imon allså! Ledsen och depp som fan är man med, men vad ska man göra, är ju det nästan hela tiden !


tillbaka igen

Usch så trött man kan vara! Men har varit en bra idag asså, Ceyhun som jag skrev lite om för någon dag sen får komma tillbaka till sverige. Tack uzbekistan haha !

Ikväll ska jag nog inte göra så mkt, blir snart ugnsbakad lax, samt blir det glo på tv, göra lite mag och rumpöningar och såklart ska jag hinna med en jogging tur också :)


det här har man på sig idag, slappt och skönt haha

livet är bra konstigt

Vad är inte ödet om inte att person man har gått och tänkt på hela dagen, en person man har sagt upp all kontakt med, som man har funderat starkt på att höra av sig till.. att den loggar in på sin gamla msn och skriver till än ? att den ber om ursäkt för allt den har gjort och insett att det var fel... men vill jag ens ha dig i mitt liv ? jag älskar stunderna vi hade, men vet också att det aldrig kommer bli så igen


kollen min


Syskon kärlek ! haha

Ceyhun


Bild tagen från Frida berglunds blogg..

Ceyhun känns sjukt att du inte kommer finnas där i skolan, inte se ditt leende, höra ditt skratt, känna din närvaro..

klassen kommer inte bli hel igen utan dig <3

lite vår ändå

Dagen har verkligen gått fort. Bara två lektioner kvar, varav en är slöjd :D Solen lyser också ! härligt härligt !

hyfsat bra minus mensbarn

Hyfsat bra morgon, tills kolle kommer hem och är som värsta mens barnet !


Idag ska jag till läkarn förresten, usch är lite smått nervös. Håll tummarna att det går bra ! Aja nu drar jag till skolan

p.s gulligt att man ser kolle halvnaken bakom mig ;)

kyckling

Kom hem från pappa för en stund sen. Med mycket beslutångest blev det tillsist att jag fick lagat lite kycklig, och fin blev den kan jag tala om haha ! mums..



Nu sitter jag och glor på vem vet mest, hur kan man egentligen tycka det är bra ? men ändå gör jag det, fantasi tankar att jag blir lite mer allmänbildad säkert ;)

skakig

Spelade precis med andra ord på språkfördjupningen, Evelina och jag vann ju såklart, typ aldrig förlorat på det haha ! Nu är det bara två lektioner kvar, som tur är. Vill bara hem känner jag. Är trött och sitter typ och skakar hela tiden. Senare idag blir det förhoppningsvis att  jag pluggar lite matte och så ska jag träna. Nu ska jag läsa lite bloggar medans det andra är i matsalen, pöss

svart och slappt haha


Dagen klädsel ! slappt som vanligt, inga kläder passar, eller sitter bra längre efter jag gått upp i vikt :(

lathet

Vart en sen jogging tur, kom inte ut förens klockan elva. Men fan vart ju bara bra, inget folk ute alls och jag fick sett alla min program på tv hehe, och jo jag vet att play finns ! haha. Nu är det ju tyvärr inte så att jag bara kan krypa i ner i min säng och sova som jag helst av allt skulle vilja nu( finns lite annat jag hellre skulle vilja än det också :p ) Men tyvärr kan jag ju inte detta, för nu måste jag städa mitt bomb ned slag till rum, och varför jag inte gjort det innan idag är ett bra tecken på lathet !


Bjuder på bilden eftersom jag alltid tycker inlägg blir roligare med bild jöö !

Lördagen i bilder





the tortured


Brödet jag och Diana bakade, mums !

Suttit och glott på the tortured som Frida hade på sin data nu på so:n, så jävla grym film. Riktigt plågsam, underbart! haha. Idag är det ju förresten första april, gått på några luringar ännu ? Det har jag asså, mig är det inte så svårt att lura kan jag säga. En kompis smsa och sa att en bil hade kört in i hans bil på väg till skolan, självklart tänkte jag inte alls på att de var ett skämt -.- gick på det rakt av ! haha


RSS 2.0