oerhört omotiverad

känner mig något oerhört omotiverad, men måste verkligen dra ut och springa lite känner jag ! Tar imot något fruktansvärt och orken finns inte riktigt där....men nu ska jag fan med ut och iallafall springa så jag får igång lite flås.


Förresten så såg jag det här grymma bandet när jag var på rookie! The concept. Stod längst fram så kunde spanna in den så förbannat snygga sångaren david hur mycket som helst (A)

saknar min man jäkligt mkt också ! kom hem nu diddili doo

drar på festival

NU drar vi till rookiefestivalen ! jippi :D

jag, ellen, linnea, diana och fanny kommer ha det grymt ! livemusik och sköna människor...underbart !


haha palla

50 minuter kvar

50 minuter kvar sen är det dags för höst lov ! :D gillas, gillas starkt !! Drar ju iväg på rookiefestivalen imorgon, så tar tåget hem till lilla ullared 15:37 idag. Jobbigast är ju att man har tre skrivarbeten som ska in innan fredag kväll och jag är bara klar med ett. Inte haft något internet på internatet på ungefär hela veckan, så har inte direkt heller varit så lätt att skriva på varken naturkunskapen eller engelska -.- aja, får väl sätta mig hela kvällen sen när jag kommer hem och försöka göra klart så gott jag kan.

Nu måste jag fortsätta skriva ! puss : *


ger er en bild från tisdag kväll, då vi hade halloween kväll här på internatet. Vi var onepiece zombies

längtar extremt

Haft en mycket bra helg hos pojkvännen. Och nu längtar jag något extremt till helgen igen. Förutom fredagen då det blir att sätta sig på jobbet det första när man kommer hem :( Men på lördag blir det iallafall mys med vänner och the familj.

Snackade förresten med mamma för en liten stund sen. Kommer hinna bli två veckor innan jag får träffa henne =/ saknar den underbara människan. Men nu saken, hon är fan så jäkla go att hon skickar pepparkaks deg i ett paket på posten till skolan.....hon vet allt hur hon ska skämma bort mig :D vill bara krama om henne !

Aja nu blir det att läsa lite dålig bok, som vi har i svenskan och även ringa någon människa. Irreterad på skolan, suck !


Bästa mamman ! <3

hos didde och gosar

Sitter hemma hos didde och gosar. Eller ska iallafall, ska strax mysa ner occ framför en skräck film ( när didrik kommer tillbaka från toa haha :p ) Blir amityville horror hoppas den är riktigt läskig nu !
Imon blir det att typ dra ner till centrum, kolla butiker och sånt. Sen har vi nog även tänkt gymma och på kvällen ska vi laga mat :D

grymt

Åh vad gött att de är fredag imorgon ! längtar som bara den. Varit en ganska slitig vecka..med både engelska och matte prov. Puuhh så skönt att de är gjort nu :D. Ska till lödde (Löddeköpinge) i helgen, tillsammans med min lille pojk som bor där :p Tror det blir en grym helg, redan massor av mysigt planerat.

Förresten så kommer det bli en jävligt bra start på höstlovet, då jag helgen innan drar med, Diana, Fanny, Linnea & Ellen till Rookiefestivalen. Fan vad roligt det kommer bli, taggad ! Bla ska Kapten röd, The concept och Newkid spela :)


iårning gjort

Helgen är slut :(. Vart en riktigt bra sådan. I fredags vare skola och sen hem och jobba, fick även träffat min älskling linnea som har kommit hem från turkland...fuskunge. Lördag drog jag in till syster i falkenberg för att få de verse saker fixat, så som hår, ögonbryn och ögonfransar iårning gjort :D sen blev det även lite mat på det och mys med godis. På kvällen vart det inflyttnings fest ! Söndagen chillade vi mest, var ute och gick, lagade mat, kollade kläder och resor på datorn. Planerar ju att dra utomlands till våren :D gött !



Blev förresten riktigt nöjd med håret !

ännu en vecka

Då vart man redo för ännu en vecka i båstad. På klädd och klar, väskan nästan packad ( datorn ska ner hehe ) och så behöver jag ta på mig sockar förresten :p. Behöver verkligen träna känner jag, längtar, längtar till idrotten och sen att skoldagen ska vara över, så jag kan springa och gymma :D

Aja inget mer att tala om för er! puss



RSS 2.0