bryt inga ben som alla säger ;)

Klockan sex drar jag och min lilla prutt Linnea äntligen till sälen, fan vad vi har längtat! Vi hade en så sjukt bra vecka där förra året och hoppas denna blir minst lika grym! Har nästan packat klart allt, förutom det jag behöver i morgon bitti, lika med, tvättkräm till ansiktet, ansikts kräm, lotion, hårblås, plattång, mobilladdare, kamera och säkert någon annan skit. Min väska är jävligt fet iallafall haha, gick inte att stänga typ -.-

Tar med mig datan, så kommer säkert blogga lite. Men lovar inget, bloggar ju inte ens när jag är hemma och har tid haha;)


haha kass mobil bild från förra året :)

tandläkarn

usch tog typ en evighet hos tandläkarn för jag hade inte min vanliga tandläkare, fast missade runt en kvart på bilden så;)
Snart drar man hem för började 20 minuter tidigare. gött !

hörs senare


biblioteket

Måndag! sitter i biblioteket och har so. Känns lite typiskt måndag asså..




På onsdag blir det kanske varberg med Amanda, trevligt värre !

söndag..

Fin dag söndag, faktiskt veckans bästa... eller inte.

Fan finns det någon värre dag en söndagen egentligen, tror inte det. Den känns bara tråkig på något sätt. Man är på ett visst humör typ hehe. Inte gjort ett dugg idag kan jag iallafall informera om haha;) Varit lite med diana som förresten fyller hela 20 år i morgon, sen har jag varit med philip. Snackade lite om attt vi snart drar till sälen bland annat( fan vad fint det kommer sitta) Annars har jag bara degat framför tvn eller fast klistrad med mobilen framför ansiktet hehe.

I veckan väntas tandläkar besök, usch ! minns när jag var liten och skulle laga ett hål. Fick boka ny tid tre gånger innan dom fick lagat den, jag vägrade öppna munnen när jag var där haha! alltid varit en sån jävel asså.
Ska Packa till sälen, fixa massa med skol saker -.- och sen blir det att umgås massa med diana. Tror vi skulle försöka planera in någon bowling och sådant trevligt innan jag åker på lördag.

Aja nu ska jag sova ska upp tidigt och träna i morgon. Sover ensam hemma inatt :( inte för att det är något farligt direkt haha ;) ganska skönt ibland också...


Ful bild men ett jävla nice minne. Sommarens varmaste dag. Var i malmö med min älskling linnea och vi hade legat och stekt på stranden hela dagen och på kvällen gick vi ut på harrys och drack öl och dansade till sent på natten haha:D

vill ha



Ensam hemma. Har varit duktig och städat rummet...

En bild med en vän

När ångesten sätter igång måste man underhålla sig med något


För mig blev det en utskriven bild, en sax och en ram som fick ta mina tankar bort för en liten stund. Välkommen för att stanna i mitt rum älskade lilla frida ;) Vad blir det att göra härnäst..?

a memory for life hehe

Så där ja! Äntligen helt klar med Dianas 20 års present. Fem hundra kronor fattigare, men det är världens bästa syster värd. Fan har ju nästan inga pengar kvar nu hehe, först var det ju 300 kr på mammas present, sen var det 150 kr på kolles, 175 kr på en olja jag och syrran har beställt(delade på kostnaden), 500 kr nu och sen blir det att lägga ut lite nu på fredag för då ska jag shoppa med Amanda och Mari:D och sen bär det ju av till sälen och då blir det runt 1700 kr där. Fan vad fattig jag kommer bli :( Tur att pappa är skyldig mig minst 500 kr hehe och att jag nog ska fixa lite bilar och få lite pengar för det :p


Jag och Evelina gjorde fan en grym jävla köttfärs gratäng idag. Nog aldrig smakat så god köttfärsås som vi blandade ihop och allt gjordes bara på chans utan något recept hehe

konsthistoria

Konsthistoria och grottmålning är vad vi snackar om. En halv timme kvar av en ganska meningslös lektion. Tror det blir att dra hem efter bilden faktiskt, känner mig inte direkt på topp och känner att jag nog borde skippa den sista lektionen, kommer ändå bara sitta och löjla oss på so:n.

säg att du vill ha mig här

Sitter i skolan och ska börja skriva på en jävla uppsatts. Försov mig som fan och begav mig inte iväg till skolan fören klockan var 07:55. Så nu sitter man här med en fet jävla ångest och är något jävulskt trött. Vill hem, vill bort, vill ha sommar när tiden inte finns !om tolv dagar dra man iväg till sälen och den veckan behövs asså...

Grattis kolle !

Gud siken intressant blogg man har och uppdateringen är ju verkligen bättre än någonsin...

En liten summering av min otroligt spännande helg.

Min kära tönt till vän Glenn följde med hem efter skolan i fredags, Vi kollade barn filmen Upp som ungen hade på sin data. En ytterst rolig film må jag säga !
När han väl hade dragit drog jag och diana ner till gekås för att sola. Fan vad gött det var! Sen blev det nåppning av ögonbrynen och färgning av ögonfransar framför let's dance. Åh Weise är så söt !

På lördagen tror jag nog inte jag gjorde något alls, minns knappt den dagen haha (A)
Söndagen träffade jag linnea, fixade lite med kolles födelsedags present och låg framför tvn en stor del.

Nu sitter man i biblioteket med Kajsa, Amanda och mari, vi jobbar sten hårt på so:n (A)
Min kära Lille bror fyller förresten hela 14 år idag. Så grattis till min älskade stora kolle !



första dagen i skolan på nya året

Var ju inte direkt den jobbigaste dagen i skolan idag. När jag väl kommit hem blev det en promenad i det så härliga svenska vädret...
Stannade vid affären och inhandlade lite saker som man behöver. tonfisk, torsk, lax och avokado hehe. Senare blir det träning, gött gött.




frida

Första dagen i skolan 2011


blä på skola

Så här ser man ut idag och nu bär det av till skolan



Allt är från gina typ hehe

sommaren slår allt

Så här ser kjolen ut på. Fan vad jag längtar till sommaren! Vill känna den varma sanden under mina fötter och höra ljudet från havet.


minuten

Nu blir det programet minuten och en härlig chocklad mask i ansiktet:D


haha mamma tog en bild för att skicka till sin kille. Visst är man snygg haha ;)

farligt halt

Det är fan läskigt halt ute. Det första jag gjorde idag när jag klev utanför dörren var att dimpa rakt ner på rumpan min. Hade någon sett det hade den nog skrattat som fan haha! Hatar detta jäkla skit vädret. Vill kunna vara ute och gå barfota i flera timmar. Nu vågar man ju knappt gå ut för man kan råka trilla och slå ihjäl sig :p

Blir kanske att träffa philip senare igen. Han har ju varit med flickan sin hela lovet så vi har ju inte hunnit träffas. Aja nu blir det mat. Kör mest på fisk, ägg, avokado och passionsfrukt och efter träning dricker jag protein dryck. Nu ska jag sattsa 100 %


kom hem med något iallafall

Åkte in till varberg med min kära mor idag för att köpa en situps bräda, men såklart var den slut... Vi bestämde oss för att titta in en sväng på Hm när vi ändå var inne. Fick ett present kort på 300 kr i julklapp som ändå behövdes köpas upp hehe ;) Vi båda hittade faktiskt lite roliga saker :)


Sommar söt kjol. Var lite osäker för har inte direkt kroppen hehe men ska ju försöka få :p

Skjorta, bra i skolan och så..

två söta par trosor

du tar mig till ditt sagoland, där vi ses och umgås ibland

Nu under dessa tråkiga veckor på året händer det inte så mkt. Där av inte så mycket bloggande. Finns ju inget att blogga om hehe. Men om tre veckor drar man ju upp till sälen tillsammans med min stora prutt Linnea. Längtar som bara den. Åka i backarna hela dagarna, mysa i den härliga stugan, komma här ifrån liten och förstås alla snygga killar haha ;)

Ikväll blir det att umgås med det två sköna flickorna Ellen och Linnea, det är synd att de luktar lite illa haha ;) ne det gör dom bara ibland:p ;) Vi ska ner till stantons och äta och sen blir det hem till Ellen för att kolla på let's dance som börjar :D Snyggingen Andreas Wiese är ju med.



Nyårs bilder

Blev inte så mycket bilder tyvärr. Kameran låg i väskan nästan hela kvällen.


först var ju dessa flickorna hos mig

haha söt man kan vara

Tomten !



2011

nyårsafton igår. Hade en riktigt trevligt kväll faktiskt. Lite mycket drama ibland men vad är en nyår utan det:p Men fy vilket väder det vart igår. Det blåste värsta stormen och var verkligen as halt. Kunde knappt gå på mina klackar, gled fan fram haha..
Blev ju inte direkt så mycket kort igår. Fast några fick jag allt iallafall, tyvärr så ligger kameran hemma hos ellen. Får den imon, då får ni se liten bilder också.

Ikväll kommer linnea hit och då blir det Fångarna på fortet och sen Rallybrudar..

RSS 2.0