skolan

drar till skolan nu


haha fan vad sur jag ser ut. Men trött som satan är jag

Kylan blev min vän

Skola gjorde faktiskt allt lite bättre. Tur att man är omgiven av så mycket underbart folk! Träffat min finaste Ellen idag också. Vi hade en väl behövd prat stund.

Denna dagen har bara gått fort och nu är den slut. Imon är det en ny dag som väntar hehe. Chockerande eller hur? :O Ne inte direkt va. Nu ska jag nog kolla på något paradise hotel avsnitt innan jag ska sova. Tänkte vara en söt liten dotter och överraska mor min med frukost på sängen imon bitti, så blir att gå upp tidigt som vanligt.


puss och kram och nyp i stjärten som min kära lilla farmor brukade säga

tack linnea

Linnea har spenderat natten här tillsammans med mig. Hade varit lite jobbigt att vara helt ensam hemma nu efter allt med farmor. Men nu får man ta och rycka upp sig. Tror nog min galna härliga klass kan få mig på bra humör, så skola är nog bara bra just nu!

Nu ska jag duscha

overkligt

Att se dig liggandes där i sängen. Du kändes så lycklig på något sätt. Som du bara sov efter en lång tröttsam dag. Att höra att du kanske aldrig kommer vakna upp känns overkligt.

pappa

varit en liten sväng på gymmet idag. Annars har jag spenderat dagen hos pappa. Pratat om det mesta i livet just nu. Men klart så har det mesta kretsatt runt farmor:( Ska åka in om en stund och besöka henne. Verkar tyvärr inte bli bättre. Senare blir det att äta hos pappa och spendera resten av dagen där.

Farmor <3

Fick precis ett samtal från pappa. Farmor har fått en strok. FAN !

gym

Hemma från andra rundan på gymmet. Självklart var det bara jag och tre andra killar på gymmet. Nästan aldrig några tjejer där nere. Skönt att slippa konkurans haha ;) ne skojar bara.


en bild från i sommaras i mitt korta hår

Nu ska jag vara gullig och ge mig ut i kylan igen för att följa med lillebror till affären.

naglarna

Har klarat mig nu i över tre dygn utan att bita på naglarna :O Rekord asså! innan har jag bara klarat några timmar. Har lösnaglar på just nu. Innan när jag har haft på det har det alltid slutat med att jag börjat bita på dom, men inte denna gången haha :p Ska fan lyckas sluta denna gången.


Blev inte alls nöjd nu när jag målat dom svarta men men

nu ska jag städa

haha det var den bättringen det. Ne men mådde enu sämre igår. Där av ingen uppdatering. Sorry! Men plockat ut löshåret fick jag iallafal gjort igår kväll. Gött faktiskt. Blir att sätta om det på tisdag. Bakade lussekatter med diana också. Mys pys.

Har precis varit en sväng på gymmet. Ska ner igen runt två har jag tänkt mig:) Nu ska jag städa..


ett inlägg blir alltid roligare med bild. Hur ofixad man än är :p

lovar bättring:p

Idag har det varit dåligt med uppdatering. Har varit hemma idag. Mådde inte så speciellt bra i morse. Jävligt gött med fredag imon. Kanske ska träffa en kompis jag inte träffat på mer än två månader, men får se hur de blir med det.

lovar bättre uppdatering imorgon.

9A är skönast

trött och flamsig, det är så man kan beskriva mig just nu. Sitter och skrattar åt mina egna skojiga tankar. Ja, men det är ganska normalt tycker jag ;)

Har haft en rolig dag i skolan som alltid hehe. Sen blev det sova och tillsist blev det en sväng till gymmet. Göttans!
Nu blir det situps och sen sängen.


Haha från fridas och min hkk film


usch!

Nästan hela 9A chillade vid toaleterna haha

labba

Fick lärare tillsist. Så det blev att vi alla stämde in i en skön jul sång.

Sen hade vi No och där labbade vi


haha

data nörding

sitter i skolan och har ingen lärare till musik lektionen. Blir allså att nörda vid datan en timme nu på morgonen.

klar

Äntligen klar med hemuppgiften. Blev inte riktigt så långt som det behövde vara, men orkar fan inte bry mig faktiskt.




Nu är jag trött. Ska lägga mig och kolla lite bloggar och dricka upp mitt vatten hehe. Sen blir det sova.

ingen fantasi

Nu drar jag ner till gymmet för andra gången idag. så skönt. Sen blir det ett varmt bad. Tillsist blir det att filma till hemma arbetet och fixa grejer jag ska ha med mig imon till mitt och fridas arbete i hemkunskapen.


inte kommit så jätte långt med mitt lilla manus haha !

hem studie dag

Sitter och håller på med hem studie arbetet. SEGT! Man hade att välja på att skriva eller berätta om hur ens liv ser ut om tio år, ett drömresemål/favoplats, en hobby, en idol/favolag eller ett djur man gillar. Jag bestämde mig för att berätta om hur mitt liv kommer se ut om tio år. För det är så lätt att veta! För att göra det ännu svårare för mig själv tänker jag göra en film när jag berättar på engelska hur jag tror det kommer vara. Aja lika bra att fortsätta så man blir klar med skiten.


snö blandat regn

En runda med mor min i det snö blöta regnet var något som behövdes. Prat om skola, tid och falskhet var vad som gick genom våra munnar. Nu är tankarna på vad man ska hitta på. Funderar på en runda till ensam i det kalla blöta vinter vädret med massa musik i mina öron.

träning

Skolan har flytit på. Hade roligt, som man nästan alltid har i våran sköna klass haha :D Ska snart göra situps. Blir att försöka hinna med 2000. Har varit lite dålig på att träna magen nu det senaste. Typ bara blivit ett få tal hundra. Ska gymma också såklart. Mycket kondition blir det idag...

islam

Sitter i skolan nu. Dags för So. Ska börja med islam, blir nog ganska tråkigt.


tråk väder

Usch vad tråkigt väder ! var ute och gick med linnea. Blev sådär äckligt blöt pga det snöblandade skit regnet. Nu är det tv som gäller. Just nu är det restaurang i vårat vardags rum och sen blir det ensam mamma söker och vem kan slå filip och fredrik.


Bild på mig och älskling från några veckor sen.

bort med all skit

Hemma från gymmet. Denna dagen har gått snabbt asså! klockan är ju redan halv fem.

Har rensat bland smyckena idag med syrran. Fan vad mycket man har köpt som man tycker är as fult nu. Så skönt att bli av med lite. Så man får plats för nytt ;)


film time

Nu blir det film med världens bästa älskling linnea och gullpojken kolle!


slask

Hemma från en lång runda i slasken med linnea :) Nu blir det äta. Sen kommer linnea hit och då blir det mys med film.


Glömde att jag köpte detta på kicks också :)

Besök på apelryd

Vart i båstad och besökt apelryd idag. Tror jag är kär nästan haha ! skolan verkar jätte bra faktiskt. Allt kändes så mysigt. Maten var riktigt god, internatet var fint, eleverna och lärarna var glada och trevliga. Man trivdes verkligen. Tror lätt det blir första valet!

Efter besöket på skolan drog vi in till Halmstad. Där blev det lite shopping med diana :)

Jeans från Hm 199 -kr

Örhängen från Hm 50 -kr

Kofta från gina 199 -kr

Lika dan kofta i annan färg bara

Legg jeans från gina 149 -kr

Jay

Fy fan vad Jay smith i idol är bra ! Kan inte annat än att älska hans röst. Får inte glömma att han ser jäklans bra ut också !

gymnasie mässa

Trodde dagen skulle vara ganska seg och tråkig, men så vart det inte haha! Mässan var faktiskt riktigt rolig, trots att man knappt fick några roliga gratis grejer :(




Haha helt röd i ansiktet var jag asså ! En kille som gick någon vind surfing kurs ville visa hur man håller i en bom. Tur att han var lite små söt, annars hade jag hel vägrat !

mot halmstad

Drar till skolan. Soft att börja första timman med att åka buss!



no provet avklarat

Har inte denna veckan gått fort ? har haft jätte mkt att göra, men den har ändå flyttit på. Är ju fan fredag imon :D
Hade ju No prov idag. Tror jag iallafal är nära Vg gränsen. Bara att hoppas på det bästa. Imon drar vi nior till Halmstad för att gå på någon gymnasie mässa. Blir säkert ganska softa.


Bild tagen av ingen mindre än Frida finast Berglund ! Sebbe och jag idag i skolan.

tidigt

Jag lyckades komma upp fyra fast jag inte somnade förens runt kvart över ett. Duktigt av mig asså! nu ska jag fortsätta plugga. Därför jag gått upp ju :p


Sexuallkunskap

Försov mig så jag missa träningen idag. FAN ! Imon är det No prov. Eller förhör som han säger. Är det tusen jävla saker man ska kunna och det blir betygsatt är det ett prov enligt mig. Vet inte riktigt vad jag kan och inte kan. Eller jo, kan sätta ut könsorganets delar när man har namnet på vad alla heter redan. Annars vet jag inte om jag kan det -.- Har typ skrivit 40 lappar med olika frågor och sånt som man ska kunna. Inte lite segt. Imon blir det nog att gå upp fyra typ hehe. Ska plugga som ett litet as för ska fan fixa detta. Sen måste jag plugga på det 30 glosorna vi har i engelska läxa också.

Nu säger en tjock och frustrerad Jennifer god natt !


haha fy fan vad man ser ut.

gym time

Nu ska jag ner till gymmet och träna. Behövs! Sen måste jag verkligen plugga till No provet som kommer på Torsdag...

busigt värre

Skulle ta ett litet oskyldigt kort med jossan i smyg på lektionen (A) men självklart hade jag glömt att stänga av ljudet på datan haha


så kan man se ut





så här ser man ut idag när det bär av till skolan. Dagen börjar riktigt segt med långt svenska pass, sen engelska och språk -,-

hopp hopp

Sitter och hoppar mellan 3an, 4an och 5an. Inte lite surt att ensam mamma söker, parlamentet och vem kan slå filip och fredrik går samtidigt.

Blöö !

This is England

Nu ligger jag i min mysiga säng ! Linnea har varit här som sagt. Vi kollade this is England som gick på 2an. Var sjukt längesen jag såg den. Minns att det var hos Ellen vi tittade på den första gången. Det var en scen som vi spolade tillbaka minst 12 gånger och nu när den kom ville man ju bara spola om den haha åhh...

Ensam hemma är jag förresten. Inte bra alls! just nu har jag värsta ångesten. Men ska vara duktig och bara försöka koppla bort det och sova istället för annat...
god natt !


blött

Usch vad regnet bara öser ner. Helt genom blöt är jag! Har varit ute och gått med min underbara Linnea. En och en halv timme har vi varit ute i detta piss väder. Men skönt som attan var det hehe. Ikväll blir det en mysig tjejkväll bara hon och jag. Kan vi behöva. Vi träffas ju inte alls lika ofta nu när vi inte går i samma skola. Tråkigt !

Nu ska jag göra situps:D hörs senare ...puss och kram och nyp i rumpan ;)


åhh haha den här bilden väcker ett sånt jävla bra sommar minne !

feber fan

FY då har man feber igen :( blev ingen träning idag då allså. Något jag nog mår värre över än själva febern. Blir att stanna hemma i morgon. Fan missar när man ska berätta om en person som är viktig för en. Får göra det på måndag -.-. Har tänkt berätta om syrran. Blir säker bra. Nu ska jag snart sova. Vill må bra imon så jag kan träna senare på kvällen iallafall.


dagens klädsel

Nu bär det av till skolan. Ha en riktigt göttig dag :p



haha ah så här ser man ut idag!

laga mat

Musik provet gick ganska kasst, men hemkunskaps maten blev riktigt mumsig! :D

Nu blir ni hungriga va ? ;) haha

prov och prov

Knät är bättre :D jippi !

Imon är det musik prov(inte pluggat) ska upp tidigt imon och plugga har jag tänkt. För nu kommer det ändå inte sätta sig. Ett litet hemkunskaps test är det också imon. Segt! men de går säkert fint:p
Blir ingen simning imon tyvärr, hinner inte. Får bli vanligt tränings pass på gymmet istället. Måste fixa med två skolarbeten som ska vara klara till på fredag och jag har en del kvar-.-

skit knä

Håller fan på att dö nästan asså! min knä gör så in i helvetes ont och jag har fan ingen aning vad jag har gjort! Får hoppas att det har släppt lite tills imon. Svårt att träna när man knappt kan gå liksom hehe :p

Kom förresten precis hem från en promenad med linnea. Jag skulle ju självklart både envisas med att vara med på idrotten, gymma och sen då gå en sväng med linnea trotts att jag har så fittigt ont. Typiskt mig. Nu måste jag sätta igång med situpsen om jag ska komma i säng vid elva som jag har tänkt mig.


mitt hår var verkligen totalt ofixat idag som man lätt kan se. Hade inte ens kammat igenom det efter jag duschade det igår(A) Men frida och jag är ju alltid lika snygga hur vi än gör!

buurrr

Hem kommen från att ha varit ute i kylan i en och en halv timme med älsklingen linnea. Den promenaden satt verkligen fint! och prata kunde vi inte sluta göra hehe. Vi la oss ner en liten stund på marken på en ställe för att kolla på den härliga stjärnklara himlen och gissa vad vi ser, jo ett stjärnfall såklart :D hoppas önskningen går i uppfyllelse(A)

Har förresten spenderat största delen av dagen med världens bästa syster! Vi har varit på gymmet och efter vi tränat la vi oss i bastun och bara njöt hehe. Sen drog vi till affären och köpte lite goa frallor och sen blev det att glo på tv:n.

Nu ska jag bara ta det lite lugnt innan jag kryper ner i sängen


halloween fest

Blir tre bilder på mig från går dagen..




Det var en riktigt lyckad kväll igår. Stämningen var go och alla verkade ha en trevligt stund hehe ;)
Natten avslutades med film tillsammans med sebbe, frida och ralle som sen sov över.

buu


Bilden gör oss inte rättvisa. vi ser mycket läskigare ut egentligen ;)

mat

Står och lagar mat med sötnosen frida:) om tre timmar ska allt vara klart för då kommer folk att börja dyka upp här. Vi har ställt ut alla ljusen på sin plats och fixat med gravstenarna som ska stå i trädgården haha.

Nu blir det att käka.


En liten galen fågel flög in innan och besökte oss :D

både skinkan och gurkan frida

hor data!  skulle precis publicera mitt inlägg så hänger sig hela datan, så jag måste starta om den så allt försvinner -.- suck !
skriver ett snabbt nytt :p

Ska upp vid halv åtta hade jag tänkt imon. Måste verkligen träna. Sen ska jag både hinna duscha, fixa håret och damsuga innan frida dyker upp här vid tolv tiden.
Vi har väl inte jätte mycket att fixa egentligen. Temat är typ ljus hehe. Vi tänkte ställa ut massa ljus som den ända belysningen. Sen måste vi ju såklart fixa iårningen oss hihi


hehe åh en härlig gammal bild på min och underbara Frida

go start

ligger och kolla vakna med the voice. Frida och mari dyker upp här snart:) har varit en bra morgon. Har hunnit med att fixa min kära mors hår, äta frukost, titta på vakna med the voice då hehe och göra 400 situps :D känns som en go start asså!

måste städa klart resten av huset idag. Har ju såklart de värsta rummen kvar. Mitt och syrrans och hallen utan för våra rum haha.

Aja nu ska jag dricka upp mitt kaffe. Ha en go dag!

städnings dags

Hemma från gymmet. Härligt ! Blir ett pass senare ikväll också är det tänkt. Hehe de var en liten kul kille där nere idag. Han var väl typ i 18 års åldern. Plötsligt när han ska gå går han fram till mig och säger det och berättar att han har ont i magen för att han har tränat den och att hans buss går nu om några minuter. Haha ja sånt är väl trevligt :p men liten chockad blev man allt. Nu när jag tänker efter var han faktiskt lite små söt...

Nu ska jag städa! blev ju inte så sist när jag hade tänkte göra det.


fastnar inte på bild som vanligt ;)

fobi ...

Självklart så står det fel på bussen jag skulle åka med till stan -.- skulle ju ta buss 556, men så står det 509 på den som ställer sig på falkenbergs platsen.... åh sånt är ju inte lite störigt. Extra när man har sån buss fobi hehe. Men jag och linnea kom på bussen tillsist haha (hon har också buss skräck haha) :) På badet blev det 1000 meter, inte fel det.

På fredag ska jag träffa frida och mari för att fixa lite inför halloween festen. Blir säkert toppen! Det verkar som de flesta i klassen kommer så det kommer bli trevligt:p


haha för jäkla söt bild asså

buss skräck

åh Desperate Housewives är ju bara så grymt asså! fattar inte att de hållt på i så många säsonger och är fortfarande lika bra.

Ska dra till falkenberg vid fyra tiden för att simma med mamma och diana :) både mysigt och nyttigt haha ;) Men fy vad jag alltid blir lika nervös över att åka buss. Jag är så löjlig när det gäller såna saker. Måste ta och skärpa mig! Ibland är jag allt en stor tönt (A)



safe sex :p haha

Fick en väldigt dum kommentar enligt mig själv iallafall. Varför behövs kondomer????? Ja du har man inget fast förhållande så kan det ju vara en mycket bra grej att använda för att skydda sig mot könsjukdomar tex. Tänk på det så slipper du få klamydia eller någon annan tråkig sjukdom. Som tanten på ungdomsmottganingen sa
- sex ska vara roligt, inte jobbigt och tråkigt. För jäkla söt dam den :D

p-pillerna äter jag pga att jag får så sjuk jävla mens värk. Så dom hjälper mot värken och sen så får jag mindre mens av just denna sorten jag äter. Också jävligt gött ;)

kondomer och mamma

Gick ypperligt bra hos ungdomsmottagningen må jag säga haha:D fixat så jag har p-piller ett halv år framåt iallafall, gött! Simningen gick också fint. det fick bli 800 meter. Mamma orkade inte mer. Väl hem kommen var jag trött och hungrig. Sov runt en timme sen drog jag ner en pytte sväng till gymmet med diana.

Tror jag ska lägga mig tidigt ikväll. Tänkte städa hela huset imorgon (A) och sen såklart träna.


jag vet att bilden är helt förjävla ful. Men är unken så pallade inte  -.-

Ett paket kondomer fick jag med mig hem också:D hihi

ungdomsmottagningen

Skulle egentligen ta bussen 14:10 men orkar typ inte, blir alltid så jäkla åk sjuk(A) så tvinagde pappa så han får köra mig istället. Ska ju till ungdomsmottagningen kvart över tre, läskigt. Haha nedå ska bara dit på återbesök pga mina nya p-piller. Sen bär det av till badhuset med mor min.

Senare blir det mitt step/styrke pass på gymmet som vanligt:) fast mamma kan inte följa med, hoppas linnea kan gå med. Inte lika roligt att gå själv ju.

RSS 2.0