full för kärlekens skull

Min fina flicka mathilda kom ju hit till falkenberg i fredags. Vi drog först till syrran på salongen och färgade ögonfransarna och plockade brynen hehe, sen blev det sola å till sist hem och hoppa in i duschen och börja fixa oss iför kvällen :) Drog till skogstorp på kennys 18-årsfest...var dock lite dåligt drag där! 
Ceyhun ifrån min klass i högstadiet och jag ( payback mathilda säger jag bara )

Bilder och grejer

Fixat lite


Musiken <3

Dagen känns redan bättre efter lite musik


Dear Monday

Äru go eller ? Lagom gott att inte somna förrens klockan tre inatt och sen försova sig å inte vakna förrens tio över sex...måste åka hemifrån tjugo över -.- sen när jag ska köpa biljett till tåget har jag inte tillräckligt med pengar på kortet, så måste jiddra å ladda det innan jag kan fixa biljetten! När man väl sitter på tåget inser jag även att man glömt hörlurarna hemma :((

Känns inte som en bra start på veckan de här!


dont dream your life, live your drems.

drog ju till båstad i fredags! Hem till Mathilda å fixa sig och vidare till Maya på förfest :D Tog bussen till Ängelholm för att gå på Bahnhof, senare buss hem, hamna på efterfest och tillsist somna sött i Mathildas säng ;)
<3
Bilder snodda ifrån maya
 

Lysrör

Efter ett par gråa och trista dagar av sjuka, drog jag mig faktiskt till tjugo minuter av starka lysrör! Nu känner man sig iallafall lite mer redo för party imorgon ;)

Bjuder på en snygg ansiktsbild ifrån solariet!


nätshopping

vart lite mer nätshopping, vilket egentligen inte är min grej...roligare att gå i butiker ju hehe ;)
sommar kläder, men det är ju finast så!

Laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can't change.


Uggla

Sitter på tåget hem till Falkenberg för tillfället!

Var ute och gick med Rick igår kväll en runda, sen hamnade vi hemma hos patte, där även min kära sambo Evelina höll till :) satt ute ett bra tag och de märks idag...förkyld som ett as :/ Där av att jag är påväg hem. Skönare att uggla hemma än i lägenheten i Båstad!


worrying is stupid

Det var denna helgen de! Varit väldigt lugnt faktiskt...mest legat hemma och inte gjort något vettigt över huvudtaget, suck vad tråkigt -.- Men på fredag blir det förhoppningsvis fest iallafall :D Dock ska man ju orka en vecka i skolan först, tur att det finns skönt folk att hänga med hehe ;)
 
Nu blir det att glo klart på beck tillsammans med mor min och silvia! Sen packa lite inför ännu en vecka nere i båstad. Trivs förresten väldigt bra i min nya lya jag har där...Men alltid skönt att komma hem lite och umgås med mina kära ;)
 
En bild på mig och Mathilda ifrån förra söndagen, då vi hade inspark

11/9

Två snygga bilder ifrån när vi var iväg och klättrade med klassen och ettorna

Mathilda bloggar

Heej alla underbara människor, efter en lång dag med bergs klätring i renget, gjorde jag
finaste Jennyfer och Evelina god mat, snackat massa tjejsnack och lyssnat på go musik.
Sovmorgon imorgon så nu blir det ännu mer tjejsnack och krypa ner i sängen och kolla massa film mysig tisdag love!
puss mathilda.


Död för mig

Jag vet vad jag vill säga men jag finner inga ord! Allt jag tänker på är mord..
Jag vet vad jag vill göra, men jag kan inte bara dra...men du kommer aldrig mera hit! Dra åt helvete!

Lillasyster <3


Evigheter

Den känslan när man är ute och springer och det känns som man kan springa i evigheter :D


3 nya

Shoppade lite på nelly rean för två helger sen!
 
Dock inte fått hem det än =/

Apelryds kriget

Fan vad jag skriver dåligt här på bloggen! Lägger mest upp bilder, om det nu blir något inlägg..Klart de är ju trevligt med bilder, men någon text kan jag ju försöka få in också kanske hehe ;)
 
Precis kommit tillbaka hem till min och evelinas flotta våning här i båstad ;) ifrån ett gött gympass på drivan :D Sjukt skönt må jag säga och ikväll blir det en jogging runda!
 
Idag var det btw skoljoggen i skolan, eller Apelrydslaget som vi hade döpt om de till! Var nämligen vi htc:are som fixade det detta året...Gick väl hyfsat bra! as soft att slippa springa och bara kunna fixa med vatten kriget som skulle vara i slutet + att vi fick klä ut oss hihi!
 
hahaha :D

RSS 2.0