blåser bort

Gud som det blåser ute. Känns ju inte som man kommer framåt hur man än gör haha! Jag och linnea tog våran vanliga cyklen runda på 1,2 mil. Puhh vad jobbigt kan jag säga, den motvinden var inte lätt. Ikväll blir det bara att mysa med linnea. Vi tänkte se filmen snabba cash som jag köpte innan på gekås... hoppas den är bra, annars har man ju iallafal Joel kinnaman att drägla över.


Det kallar mig frihet som en fladdrande flaga

gymma och sola

drog ner till gymmet med linnea :) när jag endå var nere passade jag på att ta en liten solning också. Vädret suger ju så!



visste ni förresten att jag dricker ton med isvatten varje dag! jag kan verkligen inte vara utan det(A)
vill man gå ner i vikt är det viktigt att dricka mycket vatten för om kroppen är uttorkad är den väldigt försiktig med att frigöra fett vilket gör det svårare att gå ner i vikt.

cykling i spöregn med älsklingen

Efter som det inte blev något gym idag betämde jag och linnea oss för att cykla 1,2 mil i spöregn istället. Det var så jävla härligt asså. Nu ska jag lägga mig i ett varmt bad och gotta mig.

korta shorts på sommaren är ett måste trotts dåligt väder!

Anton och Affe en lögn

fan asså tre timmar tog det med håret! men nu är det åtminstonde fint när det är dags att sätta i det hehe.

Klocka är snart halv sex och känns som jag verkligen inte gjort något vettigt alls idag. Fast jag endå har varit ganska duktig ;) jag har hängt upp tvätten, lagat mat till lillebror, städat och plockat in disken och fixat löshåret då:p
Nu blir det att göra sex hundra situps och lite rumpövningar.

Förresten hittade egentligen en ganska sjuk låt men endå skön på något sätt. Anton och affe har väl dom flesta hört hoppas jag...  http://www.youtube.com/watch?v=3KTtaCsiKKE

cam bild från igår hehe

mkt pill

Det är fan vad mkt tid man måste lägga ner på ett löshår asså! just nu sitter jag och sorterar upp det och borstar i årning håret. Vissa delar av håret måste jag tvätta också pga att det är klister kvar.. fan det kommer ju ta någon timme innan jag är klar med allt. För efter håret har torkat måste jag ju plata det och sån skit.
Hoppas på att syrran köper med silver shampo från jobbet, för mitt nya hår är lite för gult.

När jag är klar med håret blir det lite träning. Sen hoppas jag på att linnea är sugen på att dra ner till gymmet.

blekfis =/

tog ett långt härligt bad, var riktigt skönt. Skrubbade mig och rakade mig ordentligt också. Men det var sjukt så blek man känner sig nu.
Philip tittar nog förbi senare:) vi ska kolla film och blir nog någon promenad också.

Hoppas på att min tejp till håret kommer imon så jag äntligen kan få sätta i mitt löshår. Har varit utan det o sju veckor nu :( saknar det!


lillebror

haha min lillebror är bara för söt asså. Han kommer säkert bli en riktigt mys/romantisk liten man när han blir äldre. Det är klart det kommer vara så för han har blivit uppfostrad av två äldre systrar som lärt han hur man ska vara mot oss tjejer ;) Anledningen till att jag började skriva detta inlägget var pga att han hade suttit vid min data och gissa vad han hade lyssnat på för låt ? haha gud får mig bara att le när jag tänker på det... han hade lyssnat på den där låten underbart som var med i melodifestivalen. Ni vet den som går lite ¨är det säkert att du älskar mig, hör du kärlekens alla toner¨ typ tror jag haha

ärr tatuering

paradise hotel. Känns som jag inte gör annat än att kolla på detta program. Kom på för någon dag sedan att jag kanske skulle börja kolla lite smått på det igen. Självklart var det mkt dumt haha. Är fan helt beroende!

Förresten min vän linnea började snacka med mig för nu ett ganska bra tag sen om ärr tatueringar. Hur snyggt det endå kan vara. Både blev ju förstås suga på att fixa det.
Smart som min kära kusin är så kom hon på iden att göra ett hjärta på foten, jag napade ju direkt.

egentligen ska man väl inte göra det själv men vadfan. Men det är fan vad det gör ont. Har börjat lite lätt men det kommer nog ta sin lilla tid

nya p-piller

hade tänkt göra ett inlägg igår men pga min pappa blev det inget. Han förtjänar inte att ha en del av mitt liv mer än så är det inte.

Idag var jag inne på ungdomsmottagningen och fixade nya p-piller istället för p-stav. Känns inte som jag har någon större lust till att ha mens hela tiden hehe. Dom nya p-pillerna var ju förstås ganska mkt dyrare en vanligt, men tror lätt dom är värda det.

Philip ringde precis. Han frågade om jag skulle med han och kim...dom skulle dra ut till ön danmark som den heter och tälta och fiska. Som den lilla tönt jag är blir man ju förstås lite sugen. Vi får väl se hur det blir.

lite bilder från igår






inte tid

har egentligen inte tid att blogga... Har haft en underbar vecka i sthlm med linnea, det får ni veta mer om senare. Håller på att städa lite för ikväll kommer Linnea, Ellen, Daniel, Anton och Adam. Har huset för mig själv så det blir väl att spela spel och dricka lite. Får väl se om jag lyckas komma ihåg att ta lite bilder också

linneas föräldrar är inte de bästa med kameran..

slutade inte som man hade kunnat tro

Varberg och wheels and wings. Natten slutade inte som man hade kunnat tro. Träffade riktigt skönt folk. Efter allt krusing elr vad det heter haha var bilen så varm så vi fick stanna vid en parkering men när vi väl hade stannat gick den inte igång igen. Det var bara tur kan jag säga ;) efter typ en massa försök gav allt folk upp. Under tiden det så kallade duktiga bil fixande killarna hade försökt få igång bilen träffade jag och linnea Markus och Andreas. Det slutade med att vi hoppade in i killarnas bil eftersom det ändå inte fanns någon annan bil vi kunde åka hem i. Vid fem tiden kom vi hem till andreas softa lägenhet. Där spelade jag, linnea, daniel och andreas galen panna fram till halv sju. Snacka om att vara över trötta. På morgonen var andreas snäll och gjorde frukost haha;)

wheels and wings

usch vänta är bland det värsta jag vet, enu värre när jag inte vet hur länge heller. Tror det blir att hoppa in i den gamle cadillacen senare och dra till wheels and wings i varberg ikväll. Det var väl egentligen mest tänkt att dra till kräftfestivalen men blev inte att vi kunde komma dit på något sätt ....

En grej som inte hör hit är att jag har sett att hur många som helst har skrivit att dom tycker filmen Närkontakt är så sjukt bra, läskig film ect men jag kan verkligen inte förstå det. Det är fan ibland den sämsta film jag sett. Dom visar ju så kallade riktiga inspelningar i filmen, men liksom de klippen blir ju bara skit konstiga och man ser knappt något alls.
Själv tror jag bara hela skiten är fejk. Haha jag var bara tvungen att få säga vad jag tycker:p


gymmet

kom precis hem från andra svängen på gymmet för idag. Var ju nere en snabbis i morse med syrran. Sen bestämde jag och linnea oss för att dra ner och ta ett litet pass. Efter gymmet drog vi ut och cyklade. Hitillst denna vecka har vi cyklat 6 mil hehe. Aja svenne dyker upp här snart. Jag tänkte köra lite situps sen hoppa in i duschen.

fiske och fifa

kom precis tillbaka från en fiske tur med alex, philip och kolle. Det var helt sjukt så mkt det nappade. Sist vi var ute fick jag inte ett ända napp =/. Nu sitter vi och ska köra turnering på fifa, önska mig lycka till för har aldrig spelat det i hela mitt liv(A)haha. Imon ska jag upp kl halv sex, ska ner till gymmet med syrran. Blev inte så mkt träning idag, får ta igen det imon.
Aja kanske är bäst att jag kollar hur dom gör så jag iallafal kan springa med gubbarna...

träning, träning....

kan väl skriva ett litet inlägg när jag endå sitter vid datan:) Kom precis hem, följde med mamma och hämtade syrran i stan. Nu sitter jag och kollar sex and the city men ska snart lägga mig i min nybäddade säng och sova. Ska upp kl fem och träna med mamma, sen får jag se om jag får med syrran till gymmet vid sex och till sist ska jag träna med linnea vid åtta hehe, ska försöka hinna med att göra 600 situps också. Vid tio-elva kommer alex. Får se om jag kan göra så många inlägg men ett ska jag iallafal försöka hinna med.


så här ser man ut just nu hehe.

gymkort

har tråkigt sitter och väntar på en sak så tänkte att jag slänger in en bild på mitt nya gymkort. Bilden på mig där är ju väldans söt


fårväl se om det blir någon mer uppdatering idag, ska hinna med att träna lite mer idag och så börja fixa lite saker till sthlm. Sen imon blir det att gå upp tidigt och träna sen så kommer alexander. Den lilla pojken har ju inte varit här på en hel vecka så han måste ju sakna mig;)

sakta ner lite

ser folk dåligt elr är det bara rädda att just det dom ska handla på gekås kommer ta slut om dom inte kör som dårar?
Idag har jag fan varit nära att bli på körd två gånger, en gång när jag cyklade och en när jag gick. Vad är folks problem ? kan dom inte se lite elr bryr dom sig inte. Hur svårt ska det vara att släppa lite på gasen. blir fan sur hehe(A)

p-stav

Nu har ju äntligen mamma bokat tid så jag ska till ungdomsmottagningen och snacka om att sätta i en p-stav. Innan var jag inte alls så nervös, det ända som skrämde mig var väl att det sägs ska göra svin ont att sätta i den. Men nu satt jag mig och lästa lite forum för att se hur andra har upplevt den och nu kan jag säga att jag börjar tveka. Folk skriver att det har haft mens i fyra månader elr att deras mens har försvunnit helt, att det har fått skit mkt finnar och sån skit. Men det är klart att det är personer som har skrivit att det har varit skit bra också, att det var skönt att slippa alla piller pch sånt. Det är ju vad jag mest har tänkt på. Klart så är det ju bara alla negativa saker personer har skrivit som sätter sig i huvudet på mig-.-
Aja nu ska jag städa hela huset för att överrraska mamma sen blir det träna och duscha. Ska ner och fixa mitt gymkort sen också. Ska bli nice att äntligen kunna gå ner till gymmet igen och träna.


het helg

spanien, spanien, spanien ! Linnea och jag hade rätt såklart :D

Jag har varit lat och inte uppdaterat. Sen pallade jag inte ta med datan till malmö för skulle endå inte ha någon tid att sitta vid den hehe.

Ah jag och linnea drog ju till malmö i fredag och snacka om lyckad helg! var sjukt skönt att komma bort och vi hade så jävla chill hela tiden också.

Fredagen då blev kina mat och bara gå runt i stan på kvällen. På lördagen blev det stek på stranden hela dagen, känns bara lite konstigt för solen är ju helt åt fel håll där. På kvällen drog vi ut och drack några öl, vi kom till och med in på harrys och där dansade vi runt i 13 cms klackar och det var så jävla roligt. Kl halv två tog vi en taxi hem. Idag var det ju enu varmare än lördags. Vi kom upp kl åtta och gick en power runda innan vi gick in och packade sakerna till stranden.
Nu är man hemma i ullared och här har vi tränat och sen blev det ju att kolla på fotboll. Nästa söndag bär det av till sthlm och jag längtar asså.



man får väl bjuda på sig själv lite ;)

efter 9an?

sitter och mest väntar på att tiden ska gå så jag kan träna. Fast jag har blivit helt beroende av one tree hill igen så vill jag inte se det. Jag är sugen på att lyssna på musik men pallar inte tjata ut låtarna på mobilen som jag endå ska lyssna på när jag ska träna.
Då kom jag på att jag kanske ska kolla lite på det gymnasiet jag funderar på att söka till nästa år. Men klart det bara gjorde mig deprimerad. Liksom vadfan jag kommer vara borta hela veckodagarna och då inte kunna träffa folket här lika ofta som jag vill...Men känns som det endå är det perfekta programet för mig så vf måste det ligga i båstad.
jag har tänkt att gå idrottsledare på apelryd. Det jag helst vill bli är personlig tränare. Så går jag den linjen utbildas jag i ledarskap, kommunikation, psykologi, träningslära, simlära, massage och idrottsskador.
aja helt ointressant inlägg egentligen..

så här ser skolan ut iallafal

snart drar vi :D

Ny vecka, fjärde veckan på sommar lovet. Men var är den riktiga sommaren :( ge mig den.
Till veckan blir det fest och till helgen drar jag och linnea till den sköna staden malmö. Kommer bli sjukt gött att komma ifrån ullared, falkenberg och allt runt om kring här. En sak som är enu bättre är att nästa helg då är det äntligen dags för min och linneas älskade tripp till våran favorit stad sthlm som vi gör varje år. LÄNGTAR !

bilden är nog över ett och ett halvt år gammal.


Eu não faço questão de ser tudo

jag bryr mig inte om att vara allt, Att vara allt är inte viktigt eller betydelsefullt

datorn?

Det var längesen jag var ensam denna tiden på dygnet. Förr satt jag typ hela tiden vid datan på kvällen. Nu känns det som det knappt finns någon tid över till det.
Ska nog bara sitta här en stund och inte göra någonting spec, bara snacka med liten skönt folk på datan. Blir säkert något avsnitt av one tree hill också innan jag kryper ner i mig säng som verkligen behöver bäddas hehe. Ska upp fem imon och träna med mamma, sen ska jag träna med linnea kl åtta. Så känns ju som jag borde för en gångsskull komma i säng tidigt hehe

gick verkligen inte att ta någon bra bild just nu... men ett inlägg blir alltid roligare med någon bild haha

skorna!

hemma från stranden. Tyvärr blev ju det mer dissigt när vi väl kom in men varmt och skönt var det endå:D Jag badade typ på riktigt för första gången i havet i år. Har egentligen inte tid att sitta vid datan. Ska hinna träna och duscha och sånt innan diana kommer hem så vi kan åka direkt. Men måste ju såklart visa mina nya skor till min samling haha ;)


stek...

under tiden lilla fjortisen alex står och platar håret till stranden passar jag på att göra ett litet inlägg.
Ska som sagt snart dra till stranden och steka idag, kommer bli så sjukt nice.
Igår så var jag med linnea hela dagen, sen på kvällen drog jag till ätran och var med mina sköna vänner svenne och sebbe....just det köpte ett par sjukt snygga skor igår med. Måste typ vara 14-15cm hög klack på dem (A)

Ikväll blir det att sova i stugan med diana och nina tror jag. ska jag bli stek väder på lördag också så det passar ju perfekt.

RSS 2.0