det luktar choklad

Sitter med en choklad ansikts mask och ska snart bege mig in in duschen. Rösten har väl tyvärr inte blivit något bättre så blir väl att knarka halstabletter under dagen. Vid fyra tiden dyker flickorna upp här så vi hörs senare bloggen :p



nyårs klänning

Vart på gekås en snabbis och inhandlat nya strumpebyxor som man behöver för att fira in det nya året i en klänning:p Blir nog lite för kallt utan det hehe. Tog en liten solning också. Sjukt gött. Är fortfarande förkyld men inte riktigt så illa idag, tur det.

Nästan bestämt vad det blir för kläder till imorgon också:D Står och väger mellan två klänningar. Får ha en liten diskution med syrran om det senare(hon funderar mellan samma klänningar haha)



Nu börjar strax Jersey Shore och där efter A shot at love with Tila Tequila. Sen blir det nog en promenad med min lille linnea.

håret till nyår

blev lite fundersam över hur jag ska ha håret på nyår. Allt förutom håret och kläderna är ju bestämt. Blir Att Julia, Linnea och Ellen kommer hit först. Så fixar vi oss, super lite och har allmänt trevligt. Sen bär det av till ljungby och nattbussen hem tio i två. Kommer säkert bli hur bra som helst. Det ända är ju då kläderna. Vad fan ska jag ha på mig. Har fan typ inte något alls...


Pillade bara lite snabbt med det nu. Men något sådant här får det bli. Lite lockar, lite små flätor och lite rakt hår. Haha fast flätan i lugen får någon annan fixa(jag kan inte göra såna(A)) Det kan min lilla Ellen hjälpa mig med...

snabbis på gekås

Fy fan vad förkyld jag är ! innan kunde jag knappt ens prata. Kanske jag inte kan nu heller. Är ensam så och brukar inte prata högt för mig själv (A)

Var på gekås innan med min fis linnea. Blev lite bra att ha grejer

En söt kjol till sommaren, ansikts masker, body butter och kajal pennor

tryggheten

Frida har skrivit om det där med hur allt kommer se ut om några år. Det är läskligt asså. Man vill inte att tryggheten med apel och att försvinna från alla underbara människor som existerar på den platsen. Alla minnen och skratt man uppblevt just där.

Just nu kan jag inte ens få fram att jag faktiskt kommer bo någon annanstans nästa år. Jag kommer inte vakna och gå samma väg för att komma fram till en tråkig skola, men med massa skönt folk som gör det så jävla värt det. Nästa år kommer jag antingen bo i båstad eller göteborg och bara komma hem på helgerna. När ska jag hinna med att umgås med mina sjukt bra vänner? skrämande tanke asså. Ellen, frida och linnea kommer ju gå i varberg allihopa. Varför finns inte min linje där också?...

Ska fan njuta av varje dag som är kvar på den jäkla skolan. Haha förut längtade jag som fan på att den bara ska ta slut. Som saker kan ändras asså.


all you need is 9A !

sjuk nu ?

inte lite segt asså. Jag har verkligen blivit gö förkyld. Så jävkla kul nu när det är snart är dags för nyår och det värsta jag vet är att bara ligga still och vila. Vill ju röra på mig och blir sur när jag inte orkar...
Tror det blir att sova strax. Får se hur morgon dagen kommer se ut. Vill åka och shoppa, men pallar typ inte.


renare

Tog ett härligt bad. Skrubbat, rakat mig och duschat håret. Så nu är jag renare än en pojkes data på porr ;)

mask

ojsan då, nästan fyra dagar sen jag bloggade. Nicht gut ! Sitter med ansikts mask och salva på läpparna framför A shot at love with Tila Tequila. Kan säga att jag nog aldrig sett bättre ut ;) ni tror mig hoppas jag ?...
Imon ska jag komma igång ordentligt med träningen igen. Verkligen legat på latsidan nu under julen. Bara blivit promenader och det räcker inte hehe. Ska ner till gekås också har jag tänkt mig. Köpa lite fotoramar, något roligt spel och ansikts masker(kan vara bra att ha)


hahaha !

rim

God jul !

Tänkte bjuda på tre söta rim som hör till julklappar som min lillebror ska få, underbara linnea och min kära mor.

Julklapp nr 1
Tjejer med stora strutar kan du få, om du på dig själv denna sprutar....

Julklapp nr 2
Något du kan ha i fönstret som lyser, som du kan tända när du fryser....

Julklapp nr 3
Vrida och vända, tända och blända, värma och mysa, pynta och lysa. Andvänd denna så blir det både mysigt och hett. Kan stå i ett hörn, där passar den perfekt





Som ett litet barn

Jag har precis varit som ett litet barn och suttit och kännt och kollat vilka julklappar som är till mig. Haha är faktiskt lite nyfiken för en gångs skull. Brukar oftast veta det mesta grejerna, men icke denna julen. Vet inte riktigt hur morgon dagen kommer se ut. Det är mammas jul detta året. Så blir att starta och avsluta här iallafall. Minns förra julen, fy fan asså. Den var grym haha. Söp mig härligt lullig tillsammans med linnea. Sen spelade vi as hög musik och dansade fram till klockan fem någon gång på natten/morgonen. Tror vi tog våran första vodka shot runt kl tolv på dagen, när det var dags för julbord hos farmor. Hon har alltid varit en riktigt supare den tanten.

Nu blir det lite sex and the city


haha

betyg

Har ju inte sagt något om mina betyg kom jag på. jag känner mig faktiskt nöjd. Mitt mål är att få bättre än syrran och jag är på god väg iallafall haha. Hon hade vg i allt utom två ämnen och då höjde hon sig i 6 ämnen sista terminen.


Mvg man fick i biologi satt verkligen fint kan jag tala om.

the holiday

Vet inte riktigt vad det är med mig. Blev plötsligt alldeles varm och illamående. Ska lägga mig och kolla The Holiday och sen blir det nog sängen för min del. Imon ska jag träna, träna, städa och träna


9A oförglömligt


Man kan inte annat en att älska alla dessa fantastiskt härliga människor. Alla har något som bidrar till att vi blir världens grymmaste klass. Vill aldrig skiljas från 9A

inte den roligaste starten på ett lov

Siken dag. Först en riktigt bra skolavslutning med en underbar klass och riktigt roliga uppvisningar. Sen iväg till en fyra timmars begravning. Trodde att jag hade gråtit fördigt, men när man fick höra allt fint om dig var det svårt att inte gråta. Vila i frid farmor<3 Var ett bra avslut för en fin person som du.


så här såg man ut

julgran

Klädde julgranen igår med Diana och Linnea. Den blev mycket vacker kan jag säga.


Blir man nästan inte mållös över hur snygg den är ? ;)

Bakade förresten knäck igår. Onyttigt som attan. Är ju verkligen bara socker i det.

Ska in till varberg idag med syskon skaran och pappa. Ska kolla på lite julklappar och sånt. Är lite smått sur för att vi skulle vara iväg innan kl tio, men självklart är vi inte det(typiskt min pappa) -.- Är egentligen inte ens sugen på att följa med....Segt !

svårt att sova

Fy fan, var ju inte lite svårt att sova inatt. Staven är gjord på den sidan jag sover så det var ganska självklart att jag skulle få sova på andra sidan. Men det värsta var ju att jag inte ens kunde ha täcket över örat. Hehe saken är den att jag kan inte sova om jag inte har täcket upp till örat haha(A) Konstigt, men så är det.
Idag ska jag handla julklappar med syrran. Hoppas verkligen jag hittar något nu. Ska träna också. Sen hoppas jag på att linnea inte har något bra för sig så hon har tid att träffas haha ;)

stav

Så var staven gjord. As ont gjorde det och jag är femhundra kronor fattigare, men det var de lätt världt.
inte den snyggaste bilden precis. Men pallar inte just nu..

we are the winners

Frilufsdag idag. Möte de andra niorna i innebandy, fotboll och vollyboll. Självklart vann vi varje match och tog hem segern med 95 poäng mer än 9B som kom tvåa.
Ska strax dra till varberg och pierca mig. Sen måste jag absolut träna. Blivit jätte tjock verkligen och mitt gym stänger efter denna månaden :(

atomer

isotoper hit och atomer och elektroner där eller något haha -.-

låne data

Fick äntligen lämnat in min data idag på lagning. Hade turen också att få en låne data som jag kan ha under tiden den är borta. Så Bjeane flyttade över min hårdisk till den andra datan. Så när jag kommer hem och ska sätta mig på den så funkar ju inget självklart. Det är bara en stor blinckande mapp med en frågetecken på -.- inte lite segt.
Så just nu snodde jag lillebrors data en snabbis. Får hoppas jag får löst de med låne datan imorgon. För nu ska jag sova måste verkligen upp fyra imon. Kan nästan inget alls på No provet, så önska mig lycka till.

bilder från skolan

skola...


jag har mina söta glasögon på mig (A)


jag skapade en snopp

sweet dreams

Nu blir det sängen och lite paradise hotel. Sen sova. Säger god natt och dröm så sött, så hörs vi imon hehe :)



lucia tåg

Hittade lite bilder trots allt och jag är ju snäll så visar väl lite då




Haha klart är killarna i min klass modiga och vågar sjunga en hel vers i pepparkaks gubbar själva ;)

Lucia

Lucia idag då. Har inga bilder från lucia tåget, tyvärr ;) haha. Men det var grymt kan jag säga till alla som inte var där och fick uppleva det fantastiska ögonblicket. Lite luckor i sångerna, men vad gör det:p

Varit en bra dag tycker jag nog allt. Är lite sådär halv trött just nu. Varit och gymmat i runt två och en halv timme. Nu underhåller jag mig med lite sex and the city och väntar på att ung och bortskämd ska börja. Tänkte försöka plugga lite samtidigt och efter blir det nog en härlig promenix haha.


Jag är en lite tjuv och snor en bild från min goa vän Frida. Bilden är från i lördags, då mina fina flickor var här:D

fy

jag vill inte vara med i det lucia tåget längre asså. Ser verkligen förjävlig ut !!!




morr

håret



spel kväll

Har satt i löshåret idag. Gött ! ikväll kommer dom härliga flickorna Frida, Ellen, Linnea och kajsa hit. Det blir en riktigt mysig tjejkväll med massa spel och busigt snack. Var längesen vi gjorde något roligt tillsammans.

Nu ska jag plocka iårning lite här hemma. Vill hinna bädda nytt i min säng och sånt också:p
Lägger upp bild på håret sen..


bakning och matte

Vg i hemskunskap blir det ! göttans allså. Hade så jäkla mysigt idag när vi bakade lussekatter och pepparkakor. Vi Hade igång hög julmusik och alla sjöng med. Var så underbar mys känsla. Hade ju matte prov idag också, vet inte riktigt vad jag ska säga. Blir väl inget Ig tror jag med blir nog tyvärr inte mer än G tyvärr heller :(
Följde med mikaela för att kolla skor till henne efter skolan med. Haha ! det tog sin tid kan jag säga :p

Nu ska jag plugga lite engelska och sen blir det att dra ner till gymmet och träna, träna, träna!


det blev riktigt goda kan jag tala om ;)

men fan

har haft en ny lärare i musik nu denna terminen. Sen kommer våran gamla tillbaka. Och just nu är jag jäkligt sur. Han sänkte mitt betyg från Vg till G för jag inte spelat tillräckligt med instrumment. Vi har ju haft så många chanser eller inte.


hår

Snart dags att sätta i löshåret igen. Gött asså! varit utan nu i nästan två veckor. Så har haft håret nästan uppsatt konstant. Ganska tråkigt. Färgade lite av löshåret mörk mörk brunt. Ska ha det underst i håret. Får hoppas det blir bra. Är lite feg med förändringar i håret, är rädd att det inte ska bli bra och vara svårt att få det fint igen hehe:p Var ju dum och klippte av hela håret en gång ju. Färgade delar av håret lila också. Så modig är jag inte längre och det är jag glad för haha ;)



jul stämning och pluggande

varit ute och gått fem km i det virvlande snö vädret med lilla mor min! så jäkla härligt. Sånt kan få mig att må så himla bra för en stund. Nu ska jag sätta mig och plugga. Har verkligen hur många prov som helst nu precis innan jul.
Tror det blir att börja med lite engelska sen blir det So, får se hur mycket jag orkar med. vill hinna med att göra lite No och matte också helst..


ge mig något kul

Allt är tråkigt och deperimerande där av ingen uppdatering. Liksom vad ska jag skriva. Hej! jo idag har jag inte gjort något vettigt alls. Hej då ! Känns inte så jätte roligt direkt. Vill att något ska hända, trött på allt gamla vanliga. Trött på att alltid känna mig dålig och mysslyckad. Hatar denna jävla årstiden, man blir bara ledsen och deprimerad. Man kan fan inte ens vara ute och gå pga att det är så jävla fittigt kallt så man håller på att frysa ihjäl bara man kliver ut igenom dörren! Gaahh vad allt ska vara jobbigt

god natt ! vill vakna upp när det är sommar igen och saker händer ..


åh ge mig resan till sthlm med linnea !

emo :D

frida och jag är emos



Vad sägs om ett blondt emo ? frida är sötast ! älskar hennes nya blåa färg i håret !


so plugg

Kanske är dags att börja plugga på so:n nu. Har fan ingen ork! önska mig lycka till..


Är inte denna bilden bara för underbar förresten, jag är den söta tärnan hehe :p

Mvg !

Jippi ! blev Mvg på no provet i sexuallkunskap. Frida du och jag asså. Mvg barnen här allså. Iallafal i sex ;)

Amanda hjälpte mig förresten idag med att fixa lite med min design hehe. Blev väl inte så jätte bra just nu. Men ska årna det när jag orkar(A)

RSS 2.0