Inpulsköp när de är som bäst



Ibland är de svårt att bestämma sig


Ibland är de svårt att bestämma sig, så ikväll avnjuts både en kall öl och ett gott glas vin !

Blir grillning på balkongen med lilla mor och ing-marie. Härligt att bara ta de lugnt och umgås med två sköna damer, lyssna på musik och njuta av de goa vädret :)

norrköping släkt

Har haft besök av lite "släkt" från norrköping här, eller ah egentligen bara en av personerna vi är riktigt släkt med hehe :) och de är på pappas sida, så lite knas att de är hos mamma också ;)

Men har varit roligt att ha dem här, så sällan man träffas!

känner mig jäkligt seg och tråkig, funderar på att köra igång och baka för att göra något haha ;)


(Bild tagen från google)
Fick även köpt hem detta vinet när jag var i falkenberg, så jäklans gött ! fast var ju as längesen jag drack de nu :p
Det är en väldigt sött vitt vin, så de är inget för folk som gillar torra viner tror jag .. haha :p

kort & dallan å frallan

Nu blir det att åka in till falkenberg för att ta kort till legitimation och sen blir det mys hos diana :D
Jobbar ju inte förens på lördag nu, skönt att få lite sovmorgon igen !

Minna RED STACK har förresten kommit :)


Göllig !

linnea slenea

Så små ! 8an & 7an



Linnea kommer hit :) vi ska ut och gå, fast jag fick näsblod haha :( ...

Jobb igen

Jobb igen då ! Idag blir det kassan, tror jag iallafall haha ...Hur kan de vara möjligt att jag är ännu nervösare idag -.-



Sjukt trött är jag också ! drömde en mardröm, så sov typ max tre timmar inatt asså..

Tror jag ska fortsätta köra på fjortis stuket asså !




Katalogen med bilderna från utkläddningsdagen har kommit ! :D

jobbet

Jaha då taggar man jobbet dårå!


haha det gick inge bra som vanligt !

trötter

Trött som bara den, fryser och känner mig allmänt borta. Får nog bli lite styrke träning på det haha ! Imorgon ska man börja jobba också, kl 07:00 ytterst roligt ...

Fan jag får berätta om hultsfredsfestivalen senare för nu orkar jag inte, puss bloggen



Förresten så hade ju världens lilla gulligaste mamma bäddat nytt och städat hela mitt rum tills jag kom hem :D ibland är hon allt för bra ! haha :)

Säger ingenting, det säger allt




Hej Hultsfred !

Fan snart drar vi !!!!!

Så jävla skakis (A)

Fattar inte heller hur jag lyckades få plats med allt i en liten ryggsäck..
I den har jag:

*Handduk
*Mjukisbyxor
*Regnjacka
*Klänning
*Linne
*Shorts
*Tights
*Kofta
*T-shirts
*Tröja
*Alkohol
*Necessär ( stor )
*Sockar
*Bikini
*Underkläder

haha galet mkt ! har rullat varje litet plagg för att allt ska få plats hehe :D




Den fantastiska väskan haha ;)

sömnmedel

Full måne och exalterad är ju inget bra sömnmedel direkt, Fick bli en halv timmes jogging tur för att iallfall trötta ut mig lite hehe ;) Kl halv sex står klockan på ringning ! ska både duscha, fixa håret, nåppra ögonbrynen, käka frukost och ge lilla moder och broder ett litet farväl ;) ska även hinna med en liten pratstund med syster :p..

God natt folket ! Det var jäklas så många inlägg det blev denna dag ! Blir lite som extra bara för jag inte kommer uppdatera torsdag, fredag, lördag och kanske söndag ( om jag inte är för sliten (A) ) Imorgon borde jag väl hinna med ett litet inlägg innan jag beger mig :D


natti natti !

pepp

Oj oj oj, nu är näst intill allting packat! bara shortsen som hänger på tork, hårborsten och necessären som ska ner :) Fan så jäklans pepp, men ändå så nervös så jag nästan vill skippa alltihopa haha ;)

Nu hoppas vi inte kameran eller något annat som pengar eller mobil blir taget, så kommer jag bjuda på massor av sköna festivalbilder när jag kommer hem ! :D



jag har min hatt ! och den har trekanter, trekanter har min hatt ! haha


Starkt behov av en dusch, bjuder jag ändå på en ytterst snygg hattbild :D

Gekås, gekås

Blev en snabb sväng upp till pappa för att se hur de blir med hans del av körningen, så runt nio imorgon hoppas vi på att sitta i bilen påväg mot våra spännande festivaläventyr ! Träffade då även på Philip när jag var där, så blev att jag drog med han till gekås för lite klädshopping till Therese( han hade ju aldrig klarat sig utan mig ;) ).

Ska väl strax bege mig ner till gekås igen, fast då med min lilla mor när hon väl är hemkommen från jobbet. Behöver lite smått som raklödder, sololja, ansiktskräm och så är jag väldans sugen på en hatt ! haha.. Får väl hoppas gekås har någon trevlig sådan :D


lite mer packning, jag är på gång !

Sockar och handduk har fått komma ner i ryggsäcken nu också! Använder egentligen bara sockar på sommaren när jag tränar, men fan varje natt vi har sovit i sommar stugan och jag alltid tänkt - varför tog jag inte med mig sockar. Jag fryser väldigt lätt om fötterna hehe, ändå så älskar jag och jag går alltid barfota nästan på sommaren. Kommer jag nog inte göra på hultan direkt ;)


Jag bara älskar alla mina underbara kort med camen ! ;)

Bra att ha med sig saker

Vart en shopping tur på gekås igår med linnea & ellen för att fixa de mer "bra att ha med sig saker"

Som var då..
*Riskakor
*Ölglas
*Paraply
*Tuggummi
*räk-och baconost (usch!)
*Kådlås
*Tunnbröd
*Toapapper
*Munskölj-fluor
*Plåster
*Ficklappor
*Tejp

Sen har vi ju införskaffat oss tält och solstolar som vi ska ha med till hultan också :D

Jag har knappt börjat med pakningen, vet ju att jag bara kommer drabbas av panik. Jag är verkligen en person som hellre tar med mig för mkt än för lite. Ska jag vara borta en vecka, tar jag med mig för tre haha! Men de är ju inte så lätt att ta med sig så mkt när man ska vara tvungen att kunna bara på all packning. Så alla mina kläder ska få plats i en liten ryggsäck ! Det värsta är ju när man inte alls vet hur vädret kommer bli, verkar ju lite smått som det kommer bli regn( hoppas verkligen inte!) Då kommer ju humöret sänkas något jävulskt !

Men en regnjacka, ett par mjukisbyxor och en klänning har jag iallafall packat ner..inte bestämt mig vilken tjocktröja än, kan ju tyvärr inte få med mig båda :(

Ska nog gå ut på en promenad, så får vi väl se hur det går för mig i packningen sedan :p

äckligt uttråkad

Usch jag är nästan äckligt uttråkad ! Denna dagen har gått så jäkla fort inte hunnit göra något känns det som. Jag har satt i löshåret och det är verkligen allt :p Det tar ju drygt 3-4 timmar att fixa iårning det innan man kan sätta i det, men men hehe.


Sånt jag gör när jag är uttråkad, tar ego bilder -.- fan vad tjock jag ser ut, extra i ansiktet !

En liten paus

Tog en paus i läsningen och lagade lite mat, var väl så dags att äta något ! Blev kyckling, lätt och gott haha ;) Så nu ska jag slänga i mig mina tabletter, lägga mig framför ett avsnitt av one tree hill och sen blir det en powerwalk :D


Det du inte såg

Har suttit och läst sedan jag gick upp i morse, och de som känner mig vet att jag verkligen inte är typen som sätter mig ner och läser när jag ska kopla av eller annat. Syrran och mamma är person tvärtom, de sätter sig gärna och läser en bok..typ iallafall haha ! Men när jag väl hittar en bra bok, vilket händer väldigt, väldigt sällan. Brukar jag läsa den flera gånger istället haha, man blir ju oftast bara besviken hur dålig det flesta böcker är annars. Som då mina fyra favorit böcker ( ja, jag har favorit böcker fast jag inte är läsar typen:p ) Har typ läst alla runt fyra gånger (A)...Och just nu har jag hittat en jag inte kan lägga ifrån mig. Patrik sjöbergs -Det du inte såg. Riktigt bra faktiskt. Alltid gillat Patrik, tycker han verkar så jävla skön haha !

aja nu ska jag fortsätta läsa ;)


middag bestånde av

Fan vad härligt det vart !

Nu blir det middag, vilket består av tonfisk och ett stort glas isvatten ! :D


Lite kcal, inga kolhydrater och bra protein höhö !

reebok easytone

Träffade en vän jag inte träffat på väldigt länge igår, förstår väl varför haha ! Men fick iallfall höra att det såg ut som jag hade gått upp runt 7-10 kg, roligt !

Nu blir det en powerwalk, sen blir det armar och tillsist städning haha ;)


Haha oj vad glad man kan vara

planerat lite

Flickorna har varit här och planerat lite inför hultan :D Om 10 dagar drar vi ! Massor vi måste inhandla på det stora gula huset som ligger i mitten av ullared ;)


En gammal bild från förra året ..

Fick tagit lite bilder under helgen ..


Blev först stranden !

På kvällen blev det kräftor & räckor ! mums ;)

Vi spelade minigolf :)  Jag vann !! :D ( inte för man kunde tro något annat ) ;)

Diana plockade ut mit löshår.. Grrr vad snygg man är i klippkappa ;)

Min lilla snäcka färgade även sitt hår mörkare och fick sig en snygg klippning hehe :)

Sitter och trycker !

Sitter i falkenberg och trycker ! kommer hem på söndag. Där av ingen uppdatering ( hann inte innan vi drog in igår ) Inte på världs bästa humöret direkt kan jag ju tala om. Vill hem och bara gosa ner mig hos min lilla älskling linnea ! Ikväll blir det nog bio eller minigolf, inte riktigt bestämt oss ännu... Vet ju att ingen skulle ha en chans mot mig i golfen ändå ;) haha !

På söndag ska jag förresten träffa min två sköna flickor Ellen och Linnea för att planera inför hultan, inte alls långt kvar nu :D i Veckan som kommer måste vi inhandla allt från stolar och tält, till riskakor och huvudvärkstabletter ;)

RSS 2.0