Löshår

Äntligen :D


nästintill

Då var skolveckan nästintill över :D Sitter och har läxläsningen och gör inte ett piss! Ikväll väntas strandfest här i båstad, måste dock dra hem först för att ta en av livmoderhalscancer sprutorna!

Känns förövrigt som att det kommer bli en bra helg! ska på fest, sätta i löshåret, glo eurovision song contest, gymma och förhoppningsvis sola :D
aja tillbaka till att inte göra någonting !



klistrade

Precis haft en svettig idrottslektion ute på den nyklippta fotbollsplanen! så jäkla gött, förutom allt gräs man fick klistrat på kroppen :p Nu börjar verkligen sommaren närma sig denna veckan och två till sen är det sommarlov! vi har dock endast 6 riktiga skoldagar kvar typ! Nästa tisdag har vi skolkamp mot det andra skolorna i båstad och på onsdagen drar vi iväg på träningsläger till på fredag :D Sen är vi inne på sista veckan och då ska massa lärare komma hit och spana in våran linje och vi ska hitta på lite med dom och sen har vi nationaldag och program dag och efter det är det avslutning :D


såhär ser man ut idag

Knäpper på

Sitter på ett tomt tåg påväg mot Båstad. Knäpper på Kent i hörlurarna och drömmer mig bort till en lekfull sommar dag !


som jag ville

Började dagen precis som jag hade tänkt mig! En och en halv timmes promenad med lillebror, sen hem och käka frulle ute i det fina vädret :D Ska dra till gymmet om drygt 30 min och senare idag blir det att dra till lilla ullared med mamma för att kika lite på gekås!

funderar på

rastlös

varför kan inte allt någon gång kännas bra.

Funderar på hur denna sommaren kommer att bli! Just nu gillar jag inte alls att tänka på den. Vet inte om det blir något bra väder(verkar inte så), vet inte om de blir någon festival, vet inte om det blir så mycket jobb, vet inte hur det kommer bli att ha en pojkvän på distans(förhoppingsvis bra <3). Något jag vet dock är att jag verkligen inte är redo för någon bikini säsong! Jag vet också att det kommer vara jävligt fint att vara ledig från skolan ett tag och slippa allt segt skolarbete.

Imon är det söndag -.- sen tillbaka till ännu en vecka i skolan ! jag vill inte :(

Tur att jag har min goding där! han kommer dock inte förrens på tisdag kväll ....

Bild fan

Typiskt när man bloggar på mobilen att de krånglar med bilderna -.-

Skorna på den näst sista bilden som är från lindex !


Lite nytt

Allt från hm, förutom det sista par skorna som är köpta på lindex :D


Hemmagjorda piroger

Didrik och jag provade på att göra köttfärs och ost å skink piroger :D
Tog sin tid, men var jäkligt kul att göra och enkelt !


Bror & mor

Varit i Halmstad med bror och mor! Nu bär de vidare mot Båstad och en härligt kort vecka i skolan :D


RSS 2.0