ont i nacken efter allt hängande över proven

proven är gjorda och nu får jag vara nöjd med vad jag har presterat. Kunde väl gärna ha gått bättre men får väl vara glad att det inte gick sämre en vad det gjorde :p
Ikväll blir det lugnt, ska nog försöka övertala linnea att vi ska sätta oss och pressa i bastun haha.
Nu ska jag sätta på one tree hill och sen blir det träna.


grattis på födelsedagen clara snygging :)

låt fredagen vara över

jag är grymt dålig på att blogga just nu hehe , men det är mkt i skolan och så. sorry för det :p Så just nu sitter jag med musik i öronen och massa med papper om fett, proteiner och kolhydrater. Det är så jävla mkt man ska veta också-.- Gjorde precis ett inlägg på hemkunskaps bloggen så får väl se om bodil blir nöjd med det. Senare måste jag plugga på satsdelar också, fullkomligt meningslöst kommer aldrig ha användning av vad predikat, subjekt och sånt. När ska man liksom dela upp en mening i det ? :p ich habe keine Ahnung.

aja får väl hoppas att jag får godkänt på något av proven iallafal. Tror inte det blir något mer meningslöst inlägg idag.

en söt bild jag gjorde till hemkunskaps bloggen.

och amandas och mina goda kakor vi gjorde i skolan idag.

tråk väder

ganska nöjd att jag kom upp tio ändå hehe , ville komma upp tidigare men men. Ensam hemma idag som vanligt, syrran är på jobbet och mamma i malmö. Så just nu står musik på högt och jag tränar magen och rumpan lite haha. Synd att det är så kasst väder men ska nog försöka få med linnea på en ordentlig powerwalks runda endå.

Dagens låt får bli

Kent - Den Döda Vinkeln


hemma tidigt

Hemma igen. blev inget varberg igår, hann tyvärr inte med det. blev hämtade tidigare en vad jag skulle, men hoppas vi får tid att åka dit snart ändå.
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, huset är tomt och jag har ingen fantasi alls. Senare tror jag att det skulle bli ellen och linnea. Vet inte vad vi skulle göra, men jag är sjuk sugen på en bra skräck film så får väl hoppas dom är det också.

tack för en fin fredag finast

Fredag!

Äntligen fredag :D Blir nog att jag, Linnea och Xalat drar in till varberg en snabbis efter skolan och kollar lite kläder. egentligen skulle jag ha städat mitt rum hade jag tänkt , men det kan man alltid skjuta upp(A) Senare ikväll ska jag dra till falkenberg och sova hos en vän :D
nu slutar lektionen så får skriva mer sen hehe.

powerwalk

så nu var powerwalks rundan avklarad :D blev en 5 km hehe. man får ju ta det lugnt ibörjan.
Var ju nere en snabbis i sportaffären innan , men självklart hade det inte något jag ville ha:( Så mamma och jag tog en liten sväng in på gekås. Hitta väl inget vidare roligt, men fick bli två filmer, ett ljus hehe, ett par halv söt/fula underkläder och en påse baconsnacks till imon (A) det är ju faktiskt fredag då.


bara fyra gånger kvar hos sjukgymnasten

khanittha földe med mig en liten sväng hem efterskolan, men har ju sjukgymnasten idag så blev ju bara en liten snabbis. Träningen där gick bra :) blev ju en mil på cykel som vanligt och sen lite rygg och arm övningar.
Senare idag ska jag dra med mig mamma för att köpa nya jogging kläder, sen bir det lite plugg, en powerwalk runda med linnea och så ska jag försöka få med syrran på en liten solning


en söt bild på lilla khanittha, klippte bort mitt ansikte haha

seek and you will find

tror jag är kär!

känns så fantastiskt att jag träffat någon som du






skön dag

Skolan flöt på ganska bra idag, under rasterna blev det ju såklart sitta och njuta av den härliga solen.
Tränat har jag också gjort, cyklade 14 km med med linnea :) Det var riktigt skönt och vi behövde verkligen prata lite. Joggat en liten sväng har jag också hunnit med:p men får ta igen det med en längre imon istället hehe.

Nu blir det room raiders och senare ska jag träffa linnea och kanske ellen på en liten runda.



skolan igen

tillbringade natten hos en underbar vän och det var riktigt mysigt:) Nu är man tillbaka i skolan efter tre veckor av prao och ledighet. Det känns väl helt okej nu när man börjar med so och man kan göra lite vad man vill hehe(A)

Längtar till fredag som fan också hehe, Hoppas dessa tre skoldagar går snabbt.


helgen

Riktigt dålig uppdatering men har inte haft tid =/ i lördags var jag i danmark med Patrik, kolle, Micael och urban hehe, blev bara en vodka flaska men en jävligt bra dag ändå :) på kvällen grillade vi och så kom linnea och ellen över en stund.

Dagen i dag började jag med att lägga mig och njuta av solen fram till ett. Resten av dagen har jag varit hos en vän. Det var mysigt så hoppas att vi får göra om det snart.
När jag kom hem så fick man ju en trevlig överraskning för där stod två härliga ciderflak som mamma och joachim hade fixat åt mig.

Nu ska jag dra ut och jogga en runda :D

fått lite färg ändå

Dagen har varit så jävla chill med massa solning på balkongen med älsklingen linnea som äntligen har kommit hem:) och massa skön musik.
Har saknat henne som fan så var nice att bara ligga och prata ute i det underbara vädret haha.

Imon blir det väl grillfesten som sagt och det kommer ju bli riktigt trevligt hehe.
Nu ska jag sätta igång en film och vila upp mig.


blev bara dåliga bilder på mig hehe men är snäll och bjuder på det:p


slipknot<3

jag vill så se slipknot live. Har suttit typ en timme och bara sett live framträdanden på dem. Haha jag är nog lite konstig ibland men det är fan något jag verkligen vill, jag är bara kass på att ta tag i såna saker :( Aja nu är kl redan över fem och jag har inte gjort något vettigt alls hehe(A) måste hänga upp tvätten och plocka ur disk maskinen, sen ska jag fan jogga också hehe. Men innan jag gör de tråkiga med tvätten ska jag göra lite situps :p


seg

usch idag är jag riktigt seg, klev inte upp ur sängen fören kl var halv två. Skäms på mig :p Jag åt precis frukost så nu blir det väl att ta på sig lite kläder för snart ska jag dra till sjukgymnasten och träna lite.

runda till

blev ju att jag missade mitt program kl åtta ändå hehe , för det fick bli att gå en runda med ellen istället:) Vi snackade om att försöka ha en grill fest på lördag. Nu är det väl bara att bestämma var vi ska vara och folket hehe.



dagens shopping.


på gång igen.

Inte riktigt frisk en men kunde verkligen inte hålla mig från att jogga en runda nu när det var så fint väder:D Joggade till och med en längre runda en vad jag brukar, var ju så länge sen nu så det var mer en underbart, fast sjukt jobbigt också haha.

Idag har jag varit och shoppat i varberg med lilla sötnosen Frida:) tyvärr hittade ingen av oss så mkt, lägger in bilder på det senare. Men det var sjukt vad trött jag var, kanske inte så smart att gå och lägga sig halv fyra när man ska upp åtta(A) men satt och snackade med alexander och andreas och det är så jävla goa så gick inte att dra.

nu ska jag hoppa in i duschen så jag inte missar mitt program kl åtta.

nytt fint hår

kom precis hem från salongen. Är riktigt nöjd med håret allså! satt i typ dubbelt så mkt hår som jag brukar så det blev tjockt och härligt. Är ganska långt nu också så kommer väl få klippa av en bit snart men vi tyckte det var bättre att ta lite mindre nu i början. Det tog sin lilla stund från runt 11 till tjugo i tre satt jag där så. Nice att bara behöva betala för håret som kostar runt 1300 kr hade blivit ganska mkt mer pengar om man inte hade haft en syrra som är frisör.( får väl ge henne en massars elr något som tack:p)

vill bli frisk

Hela mitt liv har jag väntat på livet, jag mest tog mig den roll ni mig gav

Kristian anttila- smutser <3


Det är något vackert med ryggen.

jag vill bli frisk så jag kan träna igen, blir helt frustrerad av att inte kunna röra på mig hur mkt jag vill.

löshår

oj oj jag glömde visst veckans bästa och veckans sämsta igår. Har nog inget vettigt att skriva på den igen så skiter i det denna gången :p

Längtar till imon för då ska jag med syrran till salongen och sätta i mitt nya löshår:D har varit utan i hela tre veckor nu. Sist jag tog ut det blev jag as ledsen och började gråta för jag kände mig så ful i mitt korta hår. Det är något som gör att man känner sig så mkt sexigare i långt hår haha:p Det är väl att mitt självförtroende öker elr något.
ska försöka att komma ihåg att ta och för och en efterbild imon.

Royal Republic <3

Nr ett fest låt igår allså var ju Tommy-gun, helt sjukt underbar låt och riktigt snygg kille som sjunger den också(A)
Kommer så vara min, Ellens, Linneas och Xalats sommar låt asså.
Man vill bara ställa sig upp och dansa när man hör den haha:D har suttit och lyssnat på den 5 gånger i rad nu(A) kan inte sluta lyssna.


Grrr ge mig lite (A)

^^

Love, it comes and goes from town to town, if you stand up you're gonna hit the ground when it finds you.

kyrkan-.-

dagen börjar med att jag vaknar kvart i elva och jag skulle möta ellen tio i för vi skulle till kyrkan haha. Så fick slänga på mig det första kläderna jag kunde hitta, blev inte snyggt asså. Nu är det bara en månad kvar tills vi konfimeras som tur är:p

Förkyldingen har ju inte blivit bättre så blir väl ingen träning idag, elr kanske lite mag och rumpövningar borde jag ju klara haha.

soft dag:D

Dagen började helt underbart med en härlig promenad i solen med syrran. Efter det bakade vi scons och satt oss på balkongen och solade. Sen blev det linnea en snabbis och mer stek på balkongen. Nu känns det som våren äntligen är här, fan vad härligt.

Kvällen har varit riktigt bra också:) den har jag tillbringat med några av det bästa tjejerna som finns, tillsammans med lite alkohol, spel och lilla hunden sally.
Tyvärr råkade våran ellen dricka lite mkt så kvällen slutade väl inte snabbare en jag trodde, men det tar vi igen snart:p

xalat var ju den ända som tog bilder,så tyvärr har jag ingen nu:( ska försöka fixa lite nya snart.

fick bli en gammal lek fjortis bild :p

förkyld :(

näsan rinner och halsen gör ont :( inte så kul början på lovet om man är sjuk.
Tränings sugen är jag också men det går ju inte precis att jogga när man är såhär förkyld. Får väl hoppas att diana kan hämta one tree hill boxern som är hos fidde -.- ska börja på tredje boxern nu haha:D så kan jag ligga och glo på det hela dagen.
har väl typ inte så mkt mer att säga :p

trevligt med lite sällskap

Har ju börjat att gå till sjukgymnasten på torsdagar nu också och idag fick man ju en trevlig överraskning. Precis när jag satt mig för att börja cykla hör jag att dörren öppnas, jag tänker ju att det är en av alla gamlingar som vanligt hehe. Men det var ju Albin, en kille jag både gått på dagis och mellanstadiet med:D lite kul att för en gångs skull ha lite sällskap och någon att prata med.

Känns som jag bara blir sjukare och sjukar också :( nu har näsan börjat rinna... får väl hoppas att de hinner gå över tills på måndag.

RSS 2.0