helgens sysselsättning

Dålig på att blogga? ja det kan man säga. Har bara inte haft något att dela med mig av ungefär. Men kan väl rabla upp lite ändå.

I fredags var det bara att ta det lugnt hemma. Kollade bumbi björnarna med syrran. Sjukt så bra det är haha! Gick upp tidigt på lördagen och drog till falkenberg med diana. Hon plockade ut löshåret, sen så gick jag, diana och nina och kollade lite affärer. Åkte hem..senare på kvällen blev det att dra in till falkenberg igen. Men denna gången för att träffa Jonas:) Sov där. Kom hem runt fem tiden idag. Kl halv sex drog philip och jag ut och joggade. Blev 4,5 km. Tog en halv timme i bastun efter det.
Senare ikväll har jag cyklat 12 km med Linnea.

Nu är jag jätte trött och ska sova! God natt

skolfoto

skolfota idag. Fy fan med ! Regnet öser och det blåser som värsta orkanen och mitt hår som inte ens klara lite duggregn. Hur ska detta gå ? haha kommer inte se så ljuvligt ut precis


känner mig sjukt fixad, har gått med håret unket i en boll och mjukis kläder dessa två dagar innan.

ånger

Ångest, ledsamhet och ånger....Fan vad jag hatar..hatar att sätta mig ut där. Är det ens värt det ? Kan lika gärna vara det jävla fitt mens humöret som gör att jag känner så här. Men vad vet jag..'

skor

Ett par nya skor! älskar dom redan lika mycket som alla mina andra..


aj!

Igår efter skolan drog jag in till Jonas. Vi myste ner oss i soffan med en dålig skräck film, en låda vindruvor och såklart hans underbara lilla katt heaven. Blev att spendera natten där också. Idag blev det att dricka kaffe, prata och bara ta det allmänt soft.

Väl hemma från stan blev det situps, 2,4 mil cykling...Jag och linnea råkade krocka ihop med cyklarna, så jag råkade trilla och skrapa mitt knä :( snyft. Haha kändes lite som man var typ tio år igen. Då man alltid lyckades med såna saker. Vi avslutade iallafal kvällen med en film och några avsnitt av Sex and the city.

första dagen

Första skoldagen, ja vad har jag att säga om den. Det var mysigt att träffa alla man inte har sett på hela sommaren, vädret var nice och det var en riktigt slapp dag. Så i det stora hela var det en bra dag faktiskt!

Dagen träning bestod av 3,7 mil med cykel tillsammans med Linnea och 500 situps. I morgon bär det av ner till gymmet och till helgen längtar jag oerhört mycket. Då blir det varberg, shopping med finaste linnea och Falkenberg för att träffa Jonas..

God natt!

skola

Tro det eller ej men upp kom jag faktiskt. Kunde inte somna förrens klockan var runt halv två inatt, men endå var det hur lätt som helst att hoppa upp ur sängen när kl ringde fem i morse. Nu har jag tjugo minuter att spela sönder låten eminem ft rihanna love the way you lie perfekt ju haha.

haha en bild från sjuan. Gud mina ögon bryn och Frida med långt hår:O

läggdags

Varför ska det alltid vara så svårt att sova när du väl måste upp tidigt nästa dag ? Undra hur längesen det var att låg i säng så tidigt som kl elva på kvällen. Imon bär det av till skolan, om jag inte tagit helt fel på datum vill säga. Man kan ju alltid hoppas(A) haha. Blir att gå upp fem imon då. Jag ska försöka hinna med ett litet morgon inlägg. Så död som jag säkert kommer vara imorgon bitti kan man ju aldrig vara säker.

Här var vi taggade och redo för att börja åttan. Nu har vi blivit enu större, så nu bär det av till nian.

schema

Det nya schemat såg verkligen inte roligt ut allså. Våran klass har fan vart ända år fått sämst schema. Är nog mkt väl så denna gången också.

Kom förresten precis hem från Falkenberg. Umgicks med Lina, Pontus och Jonas som sagt. Vi hade riktigt trevligt. Haha vi kom på den roliga iden att vi ska gå någon stans och tälta typ två dagar innan det blir för kallt. Fy fan tänker jag mest. men med så skönt folk kan det säkert bli lyckat.

inte bara blont..


bild på hur slingan blev.

Drar iväg till Falkenberg ikväll till Jonas och Pontus. Ingen aning vad som kommer hända där, men det blir säkert mycket roligare än att bara sitta hemma i lilla Ullared och tråka som man alltid annars gör ;)

tatueringar


När jag blir äldre blir det lätt ett måste att fixa massa tatueringar. än så länge låter inte lilla mamma mig göra några. Det kan jag ju ioförsig förstå. Men vet redan flera stycken jag kommer fixa när jag väl kan/får. Tex en jag vill göra är att tatuera in texten tack vare er andas jag på nytt. Fast på kinesiska längst ryggraden. Sen vill jag göra ett hjärta på foten, tre små stjärnor vid örat på halsen. En stjärna på varsida av höftbenen ect ect.
(en liten test bild på ungefär hur en av tatueringarna skulle se ut)

skolåret

Känns som att idag måste jag verkligen göra något kul annars deppar jag sönder typ haha. Sista riktiga dagen man verkligen kan göra något ju. Sen blir det att gå upp kl fem och lägga sig vid elva. Usch så tråkigt det kommer bli med skola igen.

Har ju lovat mig själv också att jag ska sköta mig detta året. Så lite skolk som möjligt allså! Ska också försöka börja plugga mer. Träningen kommer se ut som vanligt,den finns det ju alltid tid för.. gå upp fem och träna en timme varje skoldag hade jag tänkt mig. Sen plus gymmet varannan dag ungefär. Nu ska jag fan förbränna fett!

Aja nu ska jag iallafal göra 500 situps eller 1000 något där i mellan(A). Sen blir det duschen. Ska fixa i årning håret så ni kan få se hur det blev med slingan.

haha det ska föreställa mig görandes situps

gym dags

Nu drar jag och min snygging linna ner till gymmet för en ordentlig träning. Bloggar senare!

film

En pytte liten förändring i håret har faktiskt skett. Men det får ni inte se förrens i morgon då jag pallar fixa iårning håret.

Nu blir det film med Diana och hennes vänner Nina och Jennifer. Vi ska se filmen The stepfather, hoppas den är bra.
Senare blir det att möta upp philip för en liten promenad, blir nog en liten cykel tur med Linnea också om jag får som jag vill;)

Anden i glaset

hehe ja vad ska man säga mer än att det har varit den sista veckan på sommar lovet, någon bättre ursäkt har jag inte varför jag inte har bloggat.
Har typ bott i falkenberg de senaste dagarna. Har umgåtts med riktigt skönt folk.

Gårkvällen spenderade Jag och linnea tillsammans med Jonas, Pontus, Ewelina och Lina. Av en ren slump kom vi på att vi skulle göra anden i glaset. Vet inte hur många timmar vi satt där och frågade fråga efter fråga. Ljus släcktes, Tankar lästes och det var inte bara jag som svettades av en liten smått rädsla.


Göteborg

Trött som ett as är jag just nu asså! Drog in till Falkenberg i går kväll. Vin är nog inte en så bra dricka. Man dricker och dricker och inget händer, sen pang så är man packad. Nej, nu säger jag inte att jag blev packad igår men jag blev sjukt trött! Jag bara klagar och klagar haha... men fan det är sista veckan på lovet och då måste man supa så mkt som möjligt enligt mig (A)

Sticker till Göteborg om runt två timmar. Göteborgskalaset börjar idag, så ska dra dit med linnea och bara ha det chill. Kommer hem imon någon gång skulle jag iallafal tro. Kommer jag hem i tid drar jag säkert iväg till malmö direkt... Vill verkligen inte vara hemma. Det är man ju nästan hela tiden sen när skolan börjar ändå.

Nu hoppar jag in i duschen!


sur

Vanligt svenskt pissväder, känner mig allmänt sur och arg och har ångest för det mesta. Med min mobil har fortfarande inga underverk skett, förutom att jag hör hur jag får sms efter sms -.-
Skulle egentligen ha dragit till Falkenberg och fikat med Pontus, men får väl se om jag kan få tag i han på något sätt utan min jävla mobil. Ja, jag är på fitt dåligt humör!

Räkna inte med så mkt uppdatering idag.

död ?:(

nej! nej! nej! Min mobil är typ cp. Skärmen är svart med massa vita sträck. Jag överlever seriöst inte utan min mobil. Jag använder den fan hela tiden. Tänkt om det inte går att laga? elr om jag måste vara utan den i flera dagar =( buuhuu jag har typ värsta paniken.



linköping

Som sagt så drog jag och linnea iväg till linköping i fredags. Var så sjukt trött, så hann aldrig med att blogga(A) När vi kom fram kunde vädert fan i mig inte varit bättre! stekande sol är verkligen något som passar mig perfekt. Hemma hör man att det är spö regn, det får ju än att glädja sig lite extra att man åkte.

Efter att man har fåttståut med allt motorljud hela dagen, så blev det ju förståss lite alkohol till kvällen haha;) Det var riktigt trevligt. Jag och linnea träffade både ett par danskar, en finsk(som tur pratade svenska) en norsk och såklart svenskar ..



mys med dålig film

Går dagen var ungefär såhär. Jag tränade med linnea. Frida tittade förbi och spelade kubb. Det var ju en ganska solklar seger till mig kan man säga haha! Jag fick övertala dem till att baka lussekatter. ja..vi bakade lussekatter. Jag är inte helt förutsäg bar.
Frida drog. Jag och linnea fick ett extremt sug att dra till falkenberg. Så det var just vad vi gjorde.

Det slutade iallafal att vi hamnade i pauls lägenhet tillsammans med pontus. Där kollade vi nog säkert det sämsta filmerna som finns haha! Kl sex bestämde vi oss för att dra tillbaka till sommar stugan, så det var ju bara att börja knalla. Runt åtta tiden låg vi tillsist i säng...


mums :D

haha vem hade inte velat stoppa en sån här i munnen ;)

drog in en sväng på systemet på hemvägen och köpte lite cider också...

grattis mamma!

Idag har jag verkligen inte gjort något vettigt alls. Legat bakis nästan hela dagen. Har tyckt väldanst synd om mig själv också=/ Inte konstigt det ju, eftersom det faktiskt var just detta! ;) haha. Lilla mamma fyller ju år idag med. Så har firat henne med sång, kräftor, glass och packet.

Bär väl av till en motorcykel grej till helgen, om jag inte hinner ångre mig i sista stund. Varför känns det som det alltid händer massa hemma när man just ska iväg? Sebastian ska ha grillfest, Marcus ville hitta på något, skulle träffa andreas och daniel...ect, ect.

Tror det blir att lägga mig i ett bad. Men innan det blir det minst 400 situps!


bakis

Linnea den ungen fick med mig till Falkenberg igår. Snacka om att det blev en riktigt sne fylla...inte kul asså! inte kul!
Vi hade bestämt oss för att bara ha en mysig tjej kväll. Sitta på stranden och dricka vin och prata. Men slutade istället med att hon äntligen fick se sin lille Jennifer ganska lost asså ;) Vi träffade Marcus, Poul, zerdest... och några fler som jag inte vet namnet på hihi ! Galen kväll kan jag bara säga....

kameran blev ju kvar hemma som vanligt... men en liten mobil bild fick jag allt :D

håret är på plats

skriver lite om varberg senare ikväll.

Syrran satt i löshåret nu på morgon kvisten ;) Riktigt nice att ha en syster som kan göra sådant.
Känner att jag är kass på att skriva just nu så slänger bara in två bilder istället.

kärlek till det nya håret


Blev ju tyvärr inte så mkt shopping igår men dom här läckra sakerna fick jag iallafal tagit med mig hem(A) Grrrr

bio med tjejerna

drar in till varberg med mina tjejer Ellen, Linnea och frida. Vi har tänkt gå en snabbis i affärer, käka på capinos och gå på bio. Mys, mys, mys asså! Blir att se bröderna karlsson. Den verkar sjukt rolig så kommer bli fin fint. Sist vi fyra var på bio ..hmm.. när var det? längesen iallafal haha ! minns att vi såg filmen prinsesa då. Vi åt på capinos den kvällen också såklart. Bästa kebaben ever liksom ;)

slänger in en dagens outfit när jag endå väntar.( ignorera min lår)
Linne: gina tricot
Jeans: bikbok
Sjal: vera moda
Skor: scorett

RSS 2.0